News

Jennifer Lawrence a impresionat cu cel mai adânc decolteu. Rochia fantezie i-a pus formele în evidenţă

Jennifer Lawrence a impresionat cu cel mai adânc decolteu. Rochia fantezie i-a pus formele în evidenţă

attends the "Red Sparrow" New York Premiere at Alice Tully Hall at Lincoln Center on February 26, 2018 in New York City.

Este una dintre cele mai cunoscute actriţe de la Hollywood, mai ales că a reuşit să cucerească un premiu Oscar la o vârstă destul de fragedă, mai exact la 21 de ani. Jennifer Lawrence se bucură de o carieră în continuă ascensiune, cu o mulţime de pelicule în care apare, printre care şi cea mai nouă producţie a regizorului Francis Lawrence, "Red Sparrow", în care joacă un rol care a venit cu provocări.

Actriţa interpretează rolul principal în acest film din care scenele nud sau de sex nu lipsesc, dovedind că este una dintre profesionistele de la Hollywood care au acceptat să filmeze în ipostaze mai intime. "A fost cu adevărat înfricoşător pentru că ştiam că singura modalitate de a spune povestea filmului este să fiu de acord să fac scenele şi să fiu extrem de bună", a declarat Jennifer luni, într-un show TV. Iar aceste temeri sunt şi mai accentuate după ce a fost implicată într-un scandal de hacking în 2014, când mai multe poze cu ea goală au fost publicate pe Internet.

Cu toate acestea, Jennifer nu pare deloc pudică atunci când vine vorba de alegerea unor haine cu care să marcheze apariţii de neuitat. La premiera noului său film, "Red Sparrow", care a avut loc luni seara în New York, actriţa în vârstă de 27 de ani a purtat cea mai sexy rochie, cu un decolteu adânc. Lawrence a apărut pe covorul roşu de la Centrul Lincoln într-o rochie neagră, cu fustă semitransparentă şi cu un top care a atras atenţia. A purtat un corset foarte decoltat, de culoare nude, peste care a fost aplicată o dantelă transparentă care dădea contur unei rochii în stil victorian, cu guler şi fără mâneci.

Şi nu doar ţinuta a fost impresionantă, căci Jennifer a ales şi un make-up dramatic, iar părul prins în coc i-a lăsat la vedere trăsăturile sculptate. Şi-a accentuat ochii cu un make-up smokey eyes şi buzele cu un ruj culoarea piersicii, iar bijuteriile cu smarald au făcut un contrast puernic în acest context. Desigur, ţinuta a demonstrat încă o dată încrederea mare pe care Jennifer o are în ea, dar şi disponibilitatea. Actriţa este singură după ce în urmă cu trei luni s-a despărţit de iubitul său cu 20 de mai în vârstă, regizorul Darren Aronofsky.

Foto: Getty Images