News

Jennifer Lawrence s-a măritat ca o adevărată divă! A închiriat o cameră de hotel doar pentru rochia ei de mireasă! De ce asemenea extravaganţă?

Jennifer Lawrence s-a măritat ca o adevărată divă! A închiriat o cameră de hotel doar pentru rochia ei de mireasă! De ce asemenea extravaganţă?

În urmă cu câteva zile, i-a spus „Da!” la altar lui Cooke Maroney, iar frumoasa actriţă şi-a dorit ca totul să fie perfect în ziua cea mare, să arate minunat în rochia de mireasă, care a primit un tratament cu totul special înainte de ceremonie.

Mireasa şi-a ales o rochie unicat Dior pentru nunta ei cu art dealer-ul Cooke Maroney, din 19 octombrie. Şi nu e nicio surpriză pentru nimeni că a optat pentru acest brand, având în vedere că este imaginea casei de modă franceze de ani de zile.

Jennifer a făcut furori în ţinute semnate de Dior în cele mai importante momente din cariera ei, ca de pildă atunci când a luat Oscarul pentru Cea mai bună actriţă într-un rol principal. Totuşi nu alegerea rochiei de mireasă e de mare interes pentru noi, ci faptul că mireasa VIP a decis să închirieze o cameră întreagă doar pentru ţinuta în care a mers la altar. Un moft exagerat până şi pentru o vedetă de calibrul ei, nu credeţi?

Rochia Dior de la Oscar-uri

Ei bine, Lawrence nu şi-a dorit ca paparazzi să prindă nicio imagine cu rochia ei de mireasă şi să apară apoi prin toată presa înainte de-a apuca ea să o poarte în ziua cea mare. Cei de la People au aflat că actriţa a desemnat o echipă întreagă de la Dior să păzească rochia cât mai bine posibil. Şi, pentru a putea face asta, au închiriat, la indicaţia starului hollywoodian, o cameră de hotel doar pentru ea. Mai mult, nu au permis nimănui accesul în camera cu pricina decât miresei şi celor foarte apropiaţi de aceasta. 

Modifică Setările