Gossip

Jennifer Lawrence şi iubitul cu 20 de ani mai în vârstă, Darren Aronofsky, s-au despărţit

Jennifer Lawrence şi iubitul cu 20 de ani mai în vârstă, Darren Aronofsky, s-au despărţit

New York, NY - Celebrities attending the 'Mother!' New York Premiere at Radio City Music Hall in New York. Pictured: Jennifer Lawrence, Darren Aronofsky BACKGRID USA 13 SEPTEMBER 2017 BYLINE MUST READ: MediaPunch / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Formau un cuplu de mai bine de un an, un cuplu cu o diferenţă de vârstă de 20 de ani, dar se pare că relaţia lor a luat sfârşit.  Jennifer Lawrence (27) şi iubitul său celebru, regizorul Darren Aronofsky (48), şi-au încheiat povestea de dragoste, de vină fiind tocmai diferenţa de vârstă dintre cei doi. 

Au lucrat împreună  la cea mai nouă producţie "Mother!", în cadrul căreia Lawrence a fost actriţă principală, iar iubitul său , regizor. Mai mult, cei doi s-au afişat pentru prima dată în luna septembrie în timpul unui eveniment de promovare a peliculei lor, lăsându-se fotografiaţi pe covorul roşu.

La două luni după premiera filmului, din septembrie, Lawrence şi Aronofsky au decis să meargă pe drumuri separate, conform declaraţiilor unei surse pentru revista People: "Din moment ce acum au proiecte şi interese diferite, este mai greu să păstreze o relaţie, indiferent de tipul acesteia. Nu au fost niciodată destinaţi căsătoriei. S-au distrat, au împărtăşit multe credinţe şi s-au bucurat de ceea ce au putut învăţa unul de la celălalt". Aceeaşi sursă a spus că, în timp ce Lawrence şi Aronofsky erau " îndrăgostiţi", diferenţa de vârstă de aproape 20 de ani pare să fi jucat un rol decisiv în relaţia lor de cuplu. 

"E o diferenţă imensă de vârstă şi sunt oameni foarte diferiţi. Fiecare trebuie să privească spre viitor. Jen nu şi-a dat seama încă de cum va evolua viaţa ei. El are responsabilităţi în viaţă pe care ea încă nu le-a experimentat. Erau îndrăgostiţi, dar într-un mod egoist. Ea era atrasă de inteligenţa şi educaţia lui, iar el de talentul şi personalitatea ei. Au un respect uimitor unul faţă de celălalt, având în vedere diferenţa imensă de vârstă, dar lipsesc alte lucruri", a completat aceeaşi sursă pentru publicaţia citată.

Foto: Arhiva OK!

Modifică Setările