Gossip

Jennifer Lopez a angajat un detectiv să-l urmărească pe iubitul său. A ieşit mare scandal!

Jennifer Lopez a angajat un detectiv să-l urmărească pe iubitul său. A ieşit mare scandal!

Semi Exclusif - Jennifer Lopez et son compagnon Alex Rodriguez se promènent au jardin des Tuileries et au Louvre à Paris le 18 juin 2017. Semi Exclusive - For Germany please call for price - No Web en Suisse Belgique Jennifer Lopez and Alex Rodriguez strolling in Paris at Jardin des Tuileries and Louvre Museum on june 18th 2017

Când îşi găsise şi ea, în sfârşit, liniştea alături de un bărbat potrivit ei, iată că artista a dat cu bâta-n baltă şi a zdruncinat din telemelii relaţia pe care o avea cu Alex Rodriguez. Acum câteva săptămâni Cele mai recente zvonuri de la Hollywood vorbesc despre neîncrederea artistei vizavi de Alex Rodriguez, care a împins-o să angajeze un detectiv particular pentru a-l urmări şi pentru a-i dezvălui tot ce face acesta când nu este alături de ea.

Nu ştim ce i-a dat de gândit, dar ştim că angajarea detectivului s-a dovedit a fi un mişcare tare neinspirată pentru Jennifer Lopez. Se pare că Alex a aflat de insprava iubitei sale şi i-a reproşat, aşa cum era de aşteptat. ”El a aflat şi s-au certat foarte tare.”, spune o sursă din anturajul celor doi.

Chipurile, Alex a fost foarte rănit să afle că iubita sa nu are încredere în el, deşi a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a-i demonstra că sentimentele lui sunt reale şi că-şi doreşte cu adevărat un viitor alături de ea şi de gemenii ei.

Alex şi gemenii lui J.LO

Din fericire, respectiva sursă a declarat că cei doi nu s-au despărţit după acest episod nefericit şi că lucrează la a restabiliza relaţia lor amoroasă. ”Vor să depăşească acest moment”, mai precizează sursa.

Chipurile, neîncrederea artistei ar fi fost alimentată şi de faptul că-n luna iunie, publicaţia National Enquirer, a publicat un interviu cu Lauren Hunter, presupusa amantă a lui Alex. Imediat după acest moment, gelozia lui J.Lo ar fi cunoscut cote alarmante, de unde şi decizia de a pune un detectiv pe urmele lui. ”Se temea că relaţia de patru luni cu Alex e prea bună să fie adevărată. Chiar îl place şi vrea să facă lucrurile să funcţioneze. Aşa că-ncearcă să controleze totul cât mai mult cu putinţă”, spune un apropiat pentru USWeekly.