News

Jennifer Lopez arată incredibil. Poartă cele mai sexy outfituri la sala de fitness

Jennifer Lopez arată incredibil. Poartă cele mai sexy outfituri la sala de fitness

Jennifer Lopez este femeia ideală. Cu o carieră de succes, doi copii minunaţi, un iubit celebru, o avere impresionantă şi cu un trup tras prin inel, diva latino are toate calităţile care o plasează în topul celor mai sexy vedete din lume.

Are 48 de ani şi arată de parcă ar fi sculptată, fără vreun semn de îmbătrânire, cu o piele fină şi un trup tonifiat. Jennifer Lopez este o împătimită a sportului, iar mişcările lascive de pe scenă ascund în spate multe ore de muncă în sala de dans. Trebuie să recunoaşte, rezultatele sunt pe măsură, iar un trup subţire cu muncă se ţine. Cântăreaţa s-a fotografiat în echipament sportiv, mai exact într-o pereche de colanţi şi o bustietă super mulată, iar imaginile au devenit imediat virale.

J. Lo şi-a lăsat abdomenul cu pătrăţele la vedere, dar şi mâinile tonifiate, însă toţi fanii de pe reţelele de socializare i-au admirat bustul impresionant. Fotografiile au strâns aproape 2 milioane de like-uri în doar câteva ore, semn că prieteni virtuali adoră ipostazele cu Jennifer înainte de a ajunge în sala de sport. Ne-o şi imaginăm pe Jennifer trăgând din greu de "fiare" şi chiar aşteptăm un selfie cu ea extenuată, după antrenament.

Foto: Instaugram

Modifică Setările