Vedete

Jennifer Lopez, fără extensii, perucă sau machiaj! La 50 de ani, diva şi-a arătat adevărata faţă

Jennifer Lopez, fără extensii, perucă sau machiaj! La 50 de ani, diva şi-a arătat adevărata faţă camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

La 50 de ani, Jennifer Lopez nu se fereşte să îşi arate chipul. A apărut complet nemachiată, fără extensii sau perucă. E într-o formă de invidiat! 

Mulţi au descoperit-o la Super Bowl, pe scena unde a făcut un show cum nu e altul. Atunci, cei care nu o îndrăgeau au descoperit o artistă completă, la 50 de ani! Are o voce superbă, un talent de invidiat, un trup bine tonifiat...şi o energie precum o tânără de 20 de ani!

Recent, Jennifer Lopez a fost surprinsă de paparazii aşa cum doar logodnicul său o vede! Artista a fost fotografiată când ieşea din sala de fitness. Nici urmă de machiaj, fără extensii sau vreo perucă, cântăreaţa a apărut naturală. Mulţi o ştiu pe J.Lo cu părul foarte lung, foarte des, exact aşa cum vezi în reclame...Iată că realitatea este alta! 

Are părul scurt şi ondulat, nici vorbă de cosiţele de Ileana Cosânzeana pe care le-am văzut la SuperBowl. Cu toate acestea, Jennifer Lopez străluceşte. Are un chip luminos, nici urmă de riduri sau imperfecţiuni! Priviţi apariţia ei în galeria foto.  

Jennifer Lopez, sedusă şi abandonată... pentru alta! Bomba sexy a fost înşelată de aproape toţi bărbaţii din viaţa ei!

N-a avut noroc în dragoste? Cel mai probabil că nu, având în vedere că mai toţi partenerii de viaţă ai uneia dintre cele mai sexy femei din lume i-au găsit, mai repede sau mai târziu, un înlocuitor.

Carper Smart

Dansatorul şi cântăreaţa au fost împreună din octombrie 2011 până în iunie 2014, când diva a descoperit că partenerul ei de viaţă o înşela. A doua oară! “L-a dat afară din casa şi din viaţa ei după ce l-a prins – din nou! – cu altcineva. Odată prins, el a încercat să îi promită că nu va mai călca niciodată strâmb, dar Jen n-a mai vrut să-şi piardă timpul cu cineva căruia îi fugeau ochii după altcineva, în ciuda tuturor promisiunilor de fidelitate făcute până atunci”, a declarat o sursă pentru presa de peste Ocean.