News

Jennifer Lopez îşi sfidează vârsta. Vedeta şi-a etalat abdomenul perfect lucrat şi vrea să readucă bejul în vogă. La ce proiect surpriză lucrează

Jennifer Lopez îşi sfidează vârsta. Vedeta şi-a etalat abdomenul perfect lucrat şi vrea să readucă bejul în vogă. La ce proiect surpriză lucrează camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Readuce bejul în vogă şi îşi etalează cu mândrie abdomenul superlucrat, sfidând jumătatea de secol prin care a trecut.

Jennifer Lopez a publicat câteva fotografii în care vorbeşte de un nou proiect Netflix. Căci da, ea este un om activ, al acţiunii.

Joi a încărcat pe pagina sa de Instagram aceste fotografii în care arată superb. A ales o ţinută all-beige, care îi vine de minune, într-un excelent parteneriat cu pielea sa creolă.

Vedeta este foarte destinsă în fotografii, într-un scaun directoral în care stă relaxată, picior peste picior. Jennifer Lopez nu se ocupă doar de muzică şi filme, ci este şi o femeie de afaceri, promovându-şi intens gama de cosmetice. Se pare că vedetele sunt favorizate atunci când se apucă de afaceri, ele însele fiind cea mai bună garanţie a brandului.

Diva se pare aşadar că are în plan o colaborare media cu Netflix, pentru că a ţinut să anunţe acest lucru în postare, fără a da prea multe detalii.

Între timp, Jennifer îşi trăieşte şi frumoasa poveste de iubire cu Ben Affleck şi par mai îndrăgostiţi ca niciodată.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările