Fashion

Jennifer Lopez, look de profesoară sexy şi extravagantă

Jennifer Lopez, look de profesoară sexy şi extravagantă

Alex Rodriguez, Jennifer Lopez seen on September 1, 2017 in New York City. BANG MEDIA INTERNATIONAL FAMOUS PICTURES 28 HOLMES ROAD LONDON NW5 3AB UNITED KINGDOM tel +44 (0) 20 7485 1005 e-mail [email protected]

Ştim că este mereu la modă şi că arată extrem de bine la cei 48 de ani ai săi, dar cel mai recent street look al lui Jennifer Lopez ne-a lăsat fără cuvinte. Atât de extravagantă în plină zi, alături de iubitul Alex Rodriguez!

Paparazzi au prins-o pe J. Lo pe picior greşit ieri, în timp ce se plimba cu iubitul jucător de baseball american, în vârstă de 42 de ani. Are picioare frumoase şi tonifiate, dar vestimentaţia artistei, deşi una pentru care a scos din buzunar o sumă fabuloasă, a părut extrem de ieftină, ba chiar mulţi au comparat-o pe divă cu un soi de profesoară sexy, mai ales din cauza ochelarilor de tip cat eyes. În plină zi, Jennifer n-a mai ţinut cont de regulile vestimentare şi a ieşit pe stradă extrem de strălucitoare, într-o rochie scurtă cu imprimeu animal print care pur şi simplu îţi lua ochii şi cu o pereche de pantofi cu tocuri ameţitoare şi platformă aurie, mai degrabă potriviţi pentru o seară în club.

Este drept că măcar croiul rochiei a fost unul decent, cu mânecă scurtă, guler pe rotund şi o fundiţă în talie, altfel Jennifer ar fi arătat vulgar, dat fiind imprimeul extravagant, excesul de auriu, ochelarii cu lentine transparente şi pantofii extrem de înalţi. Rochia a fost una de brand, de la Gucci, care a costat în jur de  3400 de dolari, dar total nepotrivită pentru acea oră din zi, locaţie, dar şi însoţită de o accesorizare neadecvată. Spre deosebire de ea, Alex Rodriguez a fost serios şi elegant în costumul negru, cambrat, completat de o pereche de ghete cool şi cravată gri.

Foto: Hepta