Gossip

Jennifer Lopez şi P.Diddy, din nou împreună?

Umblă vorba că artista îşi reaprinde relaţia cu fostul iubit Sean 'P. Diddy' Combs. Actriţa care a divorţat recent de Marc Anthony pare că se va întoarce la hip-hopperul cu care a avut o relaţie între 1999 şi 2001.

Se zvoneşte că cei doi au luat recent cina împreună, iar după relaţia înflăcărată pe care artiştii au avut în trecut nu este exclus să urmeze o împăcare. În 1999 Jennifer şi cântăreţul de hip-hop erau împreună într-un bar din Manhattan când un foc de arme a avut loc între două grupuri rivale. Cuplul a fost înlăturat imediat de la locul faptei, însă Combs a fost apoi acuzat de posesie ilegală de arme.
Jennifer a avut apoi o relaţie foarte mediatizată cu actorul Ben Affleck, însă cuplul a anulat căsătoria cu doar cîteva ore înaintea ceremoniei. Totodată, artista a mai fost căsătorită în trecut cu Ojani Noa, actor şi coregraf.
Din scenă însă nu este exclus şi actorul William Levy, care apare în clipul piesei „I’m into you” al artistei şi despre care s-a zvonit că ar fi fost una dintre cauzele divorţului dintre Marc şi J.Lo.