Fashion

Jennifer Lopez şi-a schimbat look-ul. Cât de bine îi stă cu părul mai scurt!

Jennifer Lopez şi-a schimbat look-ul. Cât de bine îi stă cu părul mai scurt!

BEVERLY HILLS, CA - MARCH 20: Executive producer/judge Jennifer Lopez of 'World Of Dance' attends the 2017 NBCUniversal Summer Press Day at The Beverly Hilton Hotel on March 20, 2017 in Beverly Hills, California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

J. Lo şi-a etalat noua tunsoare, dar şi trupul de invidiat, la NBC Universal Summer Press Day, luni seara. Îmbrăcată într-o rochie neagră extrem de sexy, cu decolteu  în V şi crăpătură care a lăsat la vedere picioarele tonifiate, Jennifer a apărut pe covorul roşu pentru a promova noul său show TV , concursul de dans World of Dance.

Rochia din catifea neagră a fost extrem de apreciată, iar detaliile din paiete şi cureaua din talie au fost completate de bijuterii discrete, aurii. Întregul look a fost întregit de o pereche de pantofi stiletto şi o brăţară discretă care i-a îmbrăcat glezna.

Şi nu doar atât - diva latino a renunţat şi la cosiţele lungi în favoarea unei tunsori bob mediu, care i-a încadrat foarte bine faţa. Machiajul a fost clasic, cu care Jennifer ne-a obişnuit - smokey eyes în nuanţe pământii, gene lungi, o faţă strălucitoare şi buze senzuale, conturate cu un ruj nude. Oare femeia asta are vreun moment în care nu arată bine?

Foto: Getty Images