News

Jennifer Lopez şi Affleck, sărutări fierbinţi în public! Surpriza imensă pe care i-a făcut-o Ben: a început să poarte cadoul pe care ea i l-a oferit în 2002

Jennifer Lopez şi Affleck, sărutări fierbinţi în public! Surpriza imensă pe care i-a făcut-o Ben: a început să poarte cadoul pe care ea i l-a oferit în 2002 camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Jennifer Lopez şi Affleck nu pot sta departe unul de altul nici la sală! Au fost văzuţi când se sărutau ieri, 24 mai, la o sală de sport din Miami.

J Lo face sport regulat, iar ieri şi-a luat cu ea noul partener, pe Ben Affleck, cu care se află într-o mini vacanţă în Miami, Florida.

După ce paparazzii i-au surprins acasă, în ţinute lejere, pe balcon, în timp ce ea se poza, iar el fuma, acum relaţia a trecut clar la nivelul următor.

Ei nici nu au infirmat, nici nu au confirmat vreodată reaprinderea pasiunii la care renunţaseră acum mai bine de 17 ani. Şi probabil că trecutul este o amintire plăcută, încât Ben şi-a surprins iubita purtând ceasul argintiu pe care ea i l-a oferit cadou în anul 2002.

Există poze de atunci, când erau tineri şi atât de îndrăgostiţi. Îi vedem iarăşi, când anii au trecut şi probabil şi-au dat seama că sunt făcuţi unul pentru celălalt.

J Lo i-a oferit ceasul la început relaţiei lor, în 2002, şi se vede treaba că actorul în vârstă de 48 de ani este nostalgic după acele vremuri.

Diva şi-a făcut apariţia la sala de sport purtând o pereche de colanţi mov, care îi evidenţiau posteriorul celebru, şi un tricou alb. Nu i-a lipsit nici paharul pe care îl ia la sală, cu inscripţia strălucitoare J Lo.

Tricoul scurt i-a lăsat la vedere abdomenul bine lucrat, confirmând încă o dată că artista este într-o formă fizică impresionantă. Ben, care a aterizat la Miami doar cu o zi înainte, a purtat la sală un tricou albastru şi pantaloni de sport negri.

Surse au dezvăluit In Touch că Ben şi Jennifer sunt super îndrăgostiţi: s-au hârjonit şi s-au sărutat între repetări. În mod cert, relaţia de iubire a fost reluată cu şi mai multă pasiune decât acum 17 ani.

Mai mult, la casa din Miami este şi Max, fiul lui J Lo, pe care diva l-a aşteptat în faţă, după ce a revenit de la sală. Am putea spune deja că îşi petrec timp de calitate în familie.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările