News

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez, vacanţă romantică la Paris

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez, vacanţă romantică la Paris

Semi-Exclusif - Jennifer Lopez et son compagnon Alex Rodriguez sont allés déguster une glace chez Berthillon sur l'île Saint-Louis à Paris le 18 juin 2017 Semi-exclusive Jennifer Lopez and her boyfriend Alex Rodriguez had an ice cream at Berthillon on Île Saint-Louis while in Paris on 18/06/2017

Îndrăgostiţi în oraşul îndragostiţilor. Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez s-au bucurat de încă un weekend romantic, de data aceasta, doar ei doi, fără cei 4 copii. J Lo şi iubitul său fac un cuplu foarte frumos şi putem spune că se potrivesc de minune. Cât despre dragoste, se vede cu ochiul liber că se simt excepţional unul lângă celălalt, asta demonstrează şi fotografiile din cea mai recentă vacanţă la Paris. S-au comportat ca doi turişti obişnuiţi. Cele două vedete au fost surprinse în weekend în capitala Franţei, foarte detaşaţi şi relaxaţi, ţinându-se de mână şi bucurându-se de clipele de vacanţă ca nişte turişti obişnuiţi. S-au fotografiat în faţa Muzeului Luvru, au mâncat îngheţată, s-au plimbat cu autobuzul plin de turişti şi chiar au avut gesturi tandre în public. Au părut foarte drăgăstoşi la un restaurant din Paris. Şi un lucru este cert, această purtare naturală nu a atras prea mult atenţia, mai exact, nu au fost asaltaţi de fani. Probabil că a fost spectaculos să se comporte ca doi oameni normali pentru o zi, în mijlocul mulţimii, fără a fi deranjaţi de ochii curioşilor. S-au bucurat de o îngheţată pe străzile din Paris şi s-au fotografiat în faţa Muzeului Luvru. Lopez şi Rodriguez au rătăcit ore în şir prin Paris, vizitând Arcul de Triumf, piramidele din sticlă din afara Muzeului Luvru şi bucurându-se de o plimbare prin celebrele Jardin des Tuileries.

La început de weekend, cei doi şi-au petrecut timpul pe un iaht, J Lo distribuind o fotografie alături de iubitul său, amândoi îmbrăcaţi elegant, întinşi pe o canapea: "Când te distrezi atât de bine şi nu te interesează nimic."

Jennifer şi Alex devin astfel cuplul favorit de la Hollywood şi, chiar cu un program foarte încărcat, se pare că ştiu să îşi facă timp unul pentru celălalt, chiar şi pentru o vacanţă departe de casă. Duminică a fost ultima noapte a cuplului la Paris, iar cei doi s-au îmbrăcat elegant, spre deosebire de ţinutele casual pe care le-au ales pentru plimbarea din timpul zilei.

Formează unul dintre cele mai stilate cupluri.

Alex, îmbrăcat într-o pereche de pantaloni din denim alb, o cămaşă bleu şi pantofi casual maro, în timp ce Lopez a optat pentru o rochie foarte chic, tipic pariziană, de la Gucci, care se lega la gât cu o eşarfă delicată. Fusta plisată peste genunchi a fost scoasă în evidenţă de perechea de sandale nude cu barete discrete, alături de geanta tip british în nuanţe pale.

Foto: Instagram, Hepta