News

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez vând casa din Malibu. Cât cer pe ea şi cum arată

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez vând casa din Malibu. Cât cer pe ea şi cum arată camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Vreţi să vedeţi în ce lux poate trăi o celebritate de nivel internaţonal? Iată una dintre casele lui Jennifer Lopez! Este vorba despre locuinţa din Malibu pe care artista şi Alex Rodriguez o pun în vânzare. Este superbă!

Jennifer Lopez apare în toate ipostazele în faţa fanilor săi: ba pe scenă, ba la platouri de televiziune, pe pe covorul roşu, ba pe bicicletă, dar ai văzut-o vreodată în căminul său, prezentându-şi casa? Aceasta e o ocazie bună pentru a vedea luxul de care beneficiază artista şi logodnicul ei, Alex Rodriguez. S-a aflat că îşi vând casa pe care o au în Malibu. Au cumpărat-o cu puţin peste 6 milioane de dolari şi o vând acum cu 8 milioane. Suma e mare, dar merită investiţia? 

Locuinţa are o poziţie superbă, în Malibu. Imediat cum ieşi din casă ai la dispoziţie plaja superbă şi apa curată în care te poţi răcori oricând. Ce să mai vorbim de interior? 

Locuinţa are cinci dormitoare complet amenajate, şi cinci băi. Bineînţeles şi bucătărie şi toate cele necesare. Designerul casei este unul superb, la fel şi mobilierul şi toate accesoriile.

Una dintră băile casei are o vedere superbă! Priviţi galeria foto!

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez şi-ar putea face nunta online

Actriţa Jennifer Lopez şi logodnicul ei, fostul sportiv Alex Rodriguez, se gândesc să organizeze o nuntă online, iar asta din cauza pandemiei cu care ne confruntăm. Artista a mărturisit într-un interviu că nu şi-au mai continuat planurile de căsătorie pentru că au fost nevoiţi să vadă cum vor evolua lucrurile, dar nici acum nu ştiu ce va aduce ziua de mâine.

Jennifer Lopez a fost cerută în căsătorie de Alex în luna martie a anului trecut, pe o plajă din Bahamas. "Jennifer, fiecare moment alături de tine este o binecuvântare. Tu eşti cel mai bun prieten al meu, inspiraţia mea, o mamă uimitoare şi un model pentru toţi", a fost mesajul pe care Alex l-a făcut public la un an de la logodnă.

Foto: Profimedia

Modifică Setările