Lifestyle

Jennifer Lopez şi Ben Affleck, de nedespărţit! Cei doi îndrăgostiţi au petrecut o seară romantică în oraş, după ce au stat împreună de Ziua Recunoştinţei

Jennifer Lopez şi Ben Affleck, de nedespărţit! Cei doi îndrăgostiţi au petrecut o seară romantică în oraş, după ce au stat împreună de Ziua Recunoştinţei camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

Curge lapte şi miere în relaţia celor doi amorezi. Şi tocmai ce s-au bucurat de câteva zile împreună. Jennifer Lopez şi Ben Affleck îşi arată afecţiunea în public fără reţineri.

Au început să aprecieze din ce în ce mai mult clipele împreună, întrucât Jennifer filmează în Canada pentru producţia ”The Mother”. Cu ocazia Zilei Recunoştinţei, care tocmai s-a sărbătorit în SUA, Jennifer Lopez şi Ben Affleck au stat împreună la Los Angeles, la reşedinţa divei.

Au mâncat tradiţionalul curcan alături de gemenii în vârstă de 13 ani ai artistei, după care Ben a condus-o pe J Lo la un studio din L&A.

Sâmbătă seara, au ieşit la o întâlnire romantică în Beverly Hills. Starurile au optat pentru o cină la bistro-ul unui chef celebru, Wolfgang Puck. Affleck nu s-a putut abţine şi a îmbrăţişat-o pe divă cu căldură la ieşirea de la restaurant, în timp ce aşteptau ca valetul să le aducă maşina.

Actorul în vârstă de 49 de ani şi diva latino în vârstă de 52 de ani sunt adeseori surprinşi mai ceva ca îndrăgostiţii adolescenţi. Ei s-au împăcat anul acesta în aprilie, după o despărţire de 18 ani!

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările