News

Jennifer Lopez şi Ben Affleck, seară de film în familie! Cât de bine se înţeleg copiii celor două staruri

Jennifer Lopez şi Ben Affleck, seară de film în familie! Cât de bine se înţeleg copiii celor două staruri camera-retro icon Vezi galeria 16 poze

Ben şi Jen, o nouă apariţie în public care nu putea trece neobservată. Cele două staruri au mers împreună cu copiii la film, în Los Angeles.

Producţia aleasă de cei doi a fost ”Licorice Pizza”, o dramă cu accente de comedie, scrisă de Paul Thomas Anderson. Filmul lansat în SUA din 26 noiembrie va ajunge şi în Europa pe 25 decembrie.

Gemenii divei, Emme şi Sam, se înţeleg foarte bine cu Seraphina, una dintre cele două fiice ale lui Ben, şi Samuel, fiul actorului. Violet, fiica cea mare, nu i-a însoţit. De la distanţă, păreau o familie mare şi fericită, care a ieşit sâmbătă seara la un film. Ţinuta vedetelor a fost una foarte lejeră. Jennifer a îmbrăcat o pereche de jeanşi mulaţi, care îi veneau perfect pe silueta sa voluptoasă, o pereche de bocanci, un pulover lejer multicolor Valentino şi o geantă crossover şic. Ben a îmbrăcat pantaloni şi haină negre, tricou gri şi cămaşă descheiată, în carouri. Ambii au purtat măşti de protecţie, conform normelor sanitare în vigoare.

Copiii s-au simţit foarte bine, semn că familia lor este una mare şi unită, iar acţiunile lor comune sunt din ce în ce mai dese. Nu demult, au organizat o acţiune caritabilă, unde au strâns mâncare împreună cu o asociaţie internaţională al cărei scop este combaterea foametei.

Seara de film a fost presărată şi cu două momente extrem de amuzante, taxate, evident, de presa tabloidă. Unu, Ben a ratat un nasture. Actorul nu s-a încheiat la toţi nasturii de la blugi.

Şi doi, felul în care însoţitorul care i-a condus în zona cinematografului a călcat într-o baltă, deşi era singura din zonă.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările