Vedete

Jennifer Lopez, tratată ca o regină la aniversarea celor 50 de ani FOTO&VIDEO

Jennifer Lopez, tratată ca o regină la aniversarea celor 50 de ani FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Cadouri extravagante, un tort până în tavan, plus cheia oraşului Miami Beach şi declararea zilei de 24 iulie drept Ziua JLo. Cum să nu fie impresionată?

Diva muzicii latino trăieşte cel mai bun al său. Pe lângă o carieră aflată pe val, nişte copii reuşiţi şi un partener de viaţă la fel de notoriu şi de bogat ca ea, cu care urmează să se căsătorească în această toamnă, Jennifer Lopez a fost copleşită cu daruri în ziua în care a schimbat prefixul.

Ziua de 24 iulie a debutat cu cel mai frumos "La mulţi ani!", primit din partea logodnicului său, Alex Rodriguez.

Cadoul pregătit de A-Rod a fost mai greu de împachetat, dar valoarea lui a fost pe măsura ocaziei: un Porsche roşu ca focul.

Un alt cadou extravagant a fost un portret al artistei care sclipeşte în lumină.

Pe seară, diva şi-a aniversat ziua de naştere într-un local exclusivist din Miami, unde surprizele s-au ţinut lanţ. Printre artiştii prezenţi la aniversare s-a aflat DJ Khaled.

Gemenii Max şi Emme au pregătit şi ei câte un moment special, cântându-i mamei lor la petrecere.

 

Apoi, momentul tortului supraetajat, înalt până în tavan, negru cu auriu, a fost acompaniat de piesa "It's Your Birthday".

 

Jennifer Lopez a fost în elementul ei la acest party hip-hop dat în cinstea ei, unde a cântat şi a dansat până în zori cu prietenii ei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

you could join World Of Dance @arod 😂😂👏🏻

A post shared by Jennifer Lopez (@withlopezz) on

 

Iar cireaşa de pe tort a fost decizia autorităţilor din Miami de a-i oferi cheia oraşului şi de a declarare ziua de 24 iulie drept Ziua JLo

Foto: Instagram

Modifică Setările