Vedete

Jennifer Lopez, vizibil obosită după o noapte la Ben Affleck. Ce au făcut îndrăgostiţii a doua zi, relaţia trece la nivelul următor

Jennifer Lopez, vizibil obosită după o noapte la Ben Affleck. Ce au făcut îndrăgostiţii a doua zi, relaţia trece la nivelul următor camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Relaţia dintre Jennifer Lopez şi Ben Affleck se consolidează pe zi ce trece mai mult. Iată cu cine au luat masa cei doi îndrăgostiţi.

După ce presa internaţională a relatat că mama lui J Lo este topită după Ben, iar actorul se simte ca acasă cu familia divei, a venit momentul ca relaţia să mai urce o treaptă şi cuplul să ia masa şi cu mama actorului.

Diva şi-a petrecut noaptea cu Ben şi era vizibil obosită, însă asta nu a stat în calea planurilor celor doi. Şi s-au dus vineri la mama lui Ben. Diva a stat în dreapta actorului, care şi-a condus superba limuzină Mercedes până în garajul mamei sale.

A doua zi, surpriză. Întâlnirile de familie continuă. Ben Affleck trece la volanul impunătorului său SUV şi îşi conduce mama şi pe fiul Samuel acasă la diva Jennifer Lopez. A fost un weekend dedicat familiei, mai ales că în SUA au sărbătorit şi Ziua Tatălui. Ben a fost sigur un tată fericit, un iubit mulţumit şi un fiu recunoscător.

J Lo a fost la cumpărături înainte de vizita lui Ben cu fiul şi mama, probabil dorind să achiziţioneze câteva daruri. A fost văzută intrând în Beverly Hills la magazinul Ralph Laurent, alături de Max, fiul său, unul dintre gemenii făcuţi cu fostul soţ, Mark Anthony.

Diva a ales o ţinută lejeră, formată dintr-o fustă lungă de denim şi un maiou alb cu breteluţe subţiri, la care a accesorizat o pereche de ciocate. Fiul său purta pantaloni albi, cămaşă înflorată şi şlapi negri.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările