News

Jennifer Lopez vs. Thalia Se bat pe Gloria Estefan

Jennifer Lopez vs. Thalia Se bat pe Gloria Estefan

Când două orgolii mai mari decât New-York-ul se ciocnesc, faimoasa scenă de pe Broadway se zguduie serios. Acolo au loc luptele de culise dintre cele două femele-alfa latino, iar ce rezultă din asta bate orice telenovelă.

Se dă un nume mare. Gloria Estefan. Şi două dive, care şi-ar dori s-o interprete­ze pe faimoasa cântăreaţă latino: Jenni­fer Lopez şi Thalia. O intrigă îndeajuns de caliente pentru a declanşa un război picant precum salsa con chili între cele două frumoa­se vedete. Totul a pornit de la contractul pe care Gloria (55), şi soţul acesteia, Emilio Este­fan (60), l-au semnat cu cei de pe Broadway, pentru a pune în scenă o piesă bazată pe viaţa divei latino. Musicalul „Do That Conga“ va ur­mări copilăria plină de greutăţi a acesteia, din Cuba, şi drumul ei către celebritate, în Ameri­ca, acolo unde în anii ’80 a avut loc o adevărată invazie a muzicii latino.

Ei bine, se pare că soţii Estefan nu s-au gândit că acest rol ar putea fi râvnit de aceste la fel de mari dive latino, care, conform revis­tei „Globe“, ar da orice să fie cap de afiş. „Thalia crede că are un avantaj, deoarece este prietenă apropiată cu soţii Estefan. Dar şi J.Lo îşi doreşte de mult să demonstreze lumii că este capabilă să joace şi pe o scenă de teatru. Se pare că i-a contactat deja pe Gloria şi pe Emilio, încercând să-i convingă că celebritatea ei va vinde bilete.“

Nici pentru rolul soţului-impresar com­petiţia nu este una mai puţin acerbă sau cu mai puţin sex-appeal. Vorbim de nume cu par­fum latin şi testosteron cât cuprinde, cum ar fi cele ale cântăreţului Chayanne sau ale foş­tilor actori de telenovele Carlos Ponce şi Wil­liam Levy. Să ne punem, însă, în pielea Gloriei Estefan şi să ne gândim cum ar cântări vedeta această situaţie şi care dintre cele două preten­dente ar înclina mai mult balanţa către un răs­puns favorabil.

Jennifer Lopez

Plusuri: Pe lângă faptul că Jen seamănă mai mult cu Gloria, diva are în avantajul ei şi puterea celebrităţii. „Niciun producător de pe Broadway nu vrea ca piesa lui să fie anulată după câteva săptămâni. Iar J.Lo este un star atât de mare, încât ar garanta că fanii ei vor fi mereu în public“, continuă sursa revistei „Globe“.

Minusuri: Această celebritate are şi dezavantajele ei, căci publicul ar putea s-o privească doar ca pe J.Lo, supervedeta, şi nu ca pe tânăra Gloria. „Soţii Estefan se întreabă dacă Jennifer Lopez ar fi, totuşi, credibilă în rolul Gloriei. Este o actriţă bună, dar e şi unul dintre cele mai mari staruri din lume. Ar putea spectatorii s-o vadă în chip de Gloria, pe scenă, sau s-ar întreba: «Aceea este J.Lo?»“?

Thalia

Plusuri: Pe Thalia şi pe soţii Estefan îi leagă amintiri vechi şi succesul în afaceri. Căci dacă Emilio, soţul Gloriei, este cel care i-a produs primul album important, „Arrasando“, în 1995, Mottola, cel care avea să devină soţul mexicancei, a ajutat-o pe Gloria să se facă cunoscută în SUA în 1985. „Thalia este ca un membru al familiei. Le-ar fi greu s-o refuze. Se simt îndatoraţi acesteia“, spune un apropiat.

Minusuri: Chiar dacă mexicanca supranumită Regina telenovelelor este, şi ea, un star internaţional, în America, aceasta este mai puţin cunoscută. Acolo, mulţi o ştiu doar ca fiind soţia mogulului Tommy Mottola şi prea puţini au habar despre ce face ea mai exact. Avantaj J.Lo.

Foto: guliver/getty images, OK! Syndication