News

Jennifer Lopez vs. Thalia Se bat pe Gloria Estefan

Jennifer Lopez vs. Thalia Se bat pe Gloria Estefan

Când două orgolii mai mari decât New-York-ul se ciocnesc, faimoasa scenă de pe Broadway se zguduie serios. Acolo au loc luptele de culise dintre cele două femele-alfa latino, iar ce rezultă din asta bate orice telenovelă.

Se dă un nume mare. Gloria Estefan. Şi două dive, care şi-ar dori s-o interprete­ze pe faimoasa cântăreaţă latino: Jenni­fer Lopez şi Thalia. O intrigă îndeajuns de caliente pentru a declanşa un război picant precum salsa con chili între cele două frumoa­se vedete. Totul a pornit de la contractul pe care Gloria (55), şi soţul acesteia, Emilio Este­fan (60), l-au semnat cu cei de pe Broadway, pentru a pune în scenă o piesă bazată pe viaţa divei latino. Musicalul „Do That Conga“ va ur­mări copilăria plină de greutăţi a acesteia, din Cuba, şi drumul ei către celebritate, în Ameri­ca, acolo unde în anii ’80 a avut loc o adevărată invazie a muzicii latino.

Ei bine, se pare că soţii Estefan nu s-au gândit că acest rol ar putea fi râvnit de aceste la fel de mari dive latino, care, conform revis­tei „Globe“, ar da orice să fie cap de afiş. „Thalia crede că are un avantaj, deoarece este prietenă apropiată cu soţii Estefan. Dar şi J.Lo îşi doreşte de mult să demonstreze lumii că este capabilă să joace şi pe o scenă de teatru. Se pare că i-a contactat deja pe Gloria şi pe Emilio, încercând să-i convingă că celebritatea ei va vinde bilete.“

Nici pentru rolul soţului-impresar com­petiţia nu este una mai puţin acerbă sau cu mai puţin sex-appeal. Vorbim de nume cu par­fum latin şi testosteron cât cuprinde, cum ar fi cele ale cântăreţului Chayanne sau ale foş­tilor actori de telenovele Carlos Ponce şi Wil­liam Levy. Să ne punem, însă, în pielea Gloriei Estefan şi să ne gândim cum ar cântări vedeta această situaţie şi care dintre cele două preten­dente ar înclina mai mult balanţa către un răs­puns favorabil.

Jennifer Lopez

Plusuri: Pe lângă faptul că Jen seamănă mai mult cu Gloria, diva are în avantajul ei şi puterea celebrităţii. „Niciun producător de pe Broadway nu vrea ca piesa lui să fie anulată după câteva săptămâni. Iar J.Lo este un star atât de mare, încât ar garanta că fanii ei vor fi mereu în public“, continuă sursa revistei „Globe“.

Minusuri: Această celebritate are şi dezavantajele ei, căci publicul ar putea s-o privească doar ca pe J.Lo, supervedeta, şi nu ca pe tânăra Gloria. „Soţii Estefan se întreabă dacă Jennifer Lopez ar fi, totuşi, credibilă în rolul Gloriei. Este o actriţă bună, dar e şi unul dintre cele mai mari staruri din lume. Ar putea spectatorii s-o vadă în chip de Gloria, pe scenă, sau s-ar întreba: «Aceea este J.Lo?»“?

Thalia

Plusuri: Pe Thalia şi pe soţii Estefan îi leagă amintiri vechi şi succesul în afaceri. Căci dacă Emilio, soţul Gloriei, este cel care i-a produs primul album important, „Arrasando“, în 1995, Mottola, cel care avea să devină soţul mexicancei, a ajutat-o pe Gloria să se facă cunoscută în SUA în 1985. „Thalia este ca un membru al familiei. Le-ar fi greu s-o refuze. Se simt îndatoraţi acesteia“, spune un apropiat.

Minusuri: Chiar dacă mexicanca supranumită Regina telenovelelor este, şi ea, un star internaţional, în America, aceasta este mai puţin cunoscută. Acolo, mulţi o ştiu doar ca fiind soţia mogulului Tommy Mottola şi prea puţini au habar despre ce face ea mai exact. Avantaj J.Lo.

Foto: guliver/getty images, OK! Syndication

Comentarii

Articole asemănătoare

Secretul siluetei lui Jennifer Lopez. Cum a reuşit să slăbească 5 kilograme?

Beauty

Secretul siluetei lui Jennifer Lopez. Cum a reuşit să slăbească 5 kilograme?

De ce ea? Pentru că are 45 de ani şi încă poa­te. Da, „Jenny from da’ Block“ a afişat mereu un corp voluptuos, pe care pare să-l men­ţină în formă fără prea mult efort. E drept că diva a ştiut să profite de pe urma acestei admiraţii planetare pentru formele

Cine este vedeta de 47 de ani care arată atât de bine în costum de baie?

News

Cine este vedeta de 47 de ani care arată atât de bine în costum de baie?

Vă mai dăm două indicii: este vorba despre o celebră actriţă, mamă a trei copii, care s-a numărat dintotdeauna printre frumuseţile naturale de la Hollywood. Vedeta a fost suprinsă la plajă, în Mexic, în celebra staţiune Cabo San Lucas

Jennifer Lopez a purtat o rochie cel puţin ciudată la „American Idol“

News

Jennifer Lopez a purtat o rochie cel puţin ciudată la „American Idol“

Am mai văzut-o în rochii ample, de prinţesă, dar parcă niciodată n-a dus trena la extrem, cum s-a întâmplat în ediţia de aseară a concursului „American Idol“, când Jennifer Lopez a purtat o rochie care a îmbrăcat toată scena. La propriu.

News

Ca la 45 de ani! Albumul hot de vacanţă al lui Jennifer Lopez

Ieri a fost ziua ei. J.Lo a trecut pragul celor 45 de ani, însă carisma şi sex appealul ei au rămas nealterate de trecerea timpului. Diva care a venit pe lume în 1969, în cartierul Bronx din New York, este, chiar şi acum, una dintre cele mai sexy cântăreţe din lume

Fashion

Dive cu lenjeria la vedere

A fi sau a nu fi? A se lăsa să se vadă sau nu? Nu este femeie care să nu fie chinuită de aceste întrebări, atunci când trebuie să găsească cea mai potrivită lenjerie pentru o rochie prea transparentă. Din această dilemă nu reuşesc să iasă nici cele

Gossip

Victoria Beckham şi-a regăsit sora

De când a dat Los Angelesul pentru Londra, cea mai cunoscută soţie de fotbalist a părăsit şi clubul amicelor VIP, dar a fost primită cu braţele deschise de sora ei mai mică. Da, Vic­toria are o soră! O cheamă Louise Adams, are 36 de ani, e blondă şi mult mai puţin fashionis­tă

News

În mijlocul cercului personal al Prinţului Harry

OK! dezvăluie totul despre anturajul regal. Petrecăreţul Casei Regale britanice este tot timpul înconjurat de o suită de prieteni loiali. Dar cine sunt ei, cu adevărat? Sunt mai ceva decât tinerii artişti englezi, populari în anii ’90. În frunte cu Prinţul Harry, ei formează un anturaj de neatins.

Interviu

Dan Diaconescu: „Viaţa mea a devenit un vis“

De la Caracal la Rolls Royce şi recunoaştere naţională, cu o scurtă escală la închisoare, aspiraţii la preşedinţie şi o viaţă trăită mai mult în studio, omul de televiziune ar putea fi subiect de film… indian, după cum glumeşte chiar personajul principal.