News

Jennifer Love Hewitt, de nerecunoscut după două sarcini. Cum arată acum actriţa din serialul "Mesaje de dincolo"

Jennifer Love Hewitt, de nerecunoscut după două sarcini. Cum arată acum actriţa din serialul "Mesaje de dincolo" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Jennifer Love Hewitt a fost ani la rând una dintre cele mai populare actriţe de la Hollywood. Rolurile ei în celebrele comedii romantice te făceau să o îndrăgesti rapid.

Astăzi însă nu o poţi recunoaste pe faimoasa actrţă de 40 de ani nici dacă o întâlnesti pe stradă. Jennifer şi-a pierdut silueta de alta dată, pare că are cu totul alte trasături, iar chipul ei e întotdeauna palid.
Jennifer este căsătorită din 2013 cu actorul Brian Hallisay şi au doi copii, o fată, Autumn, şi un băiat, Atticus.

Într-un interviu pentru Daily Mail, actrita recunoaşte că nu a fost nicicând mai fericită. „Cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată a fost să mă căsătoresc cu Brian şi să nasc copiii noştri, pe care să îi urmărim cum cresc şi se schimbă în fiecare zi.”

Deşi nu mai avusese niciodată probleme cu greutatea, actriţa s-a schimbat radical după cele două sarcini şi a rămas cu ceva kilograme în plus. „Până la săptămâna a 14-a de sarcină nu aveam idee de cât de mult mi se poate schimba corpul. Am obţinut atunci şi o altă viaţă ”, a spus ea.

Modifică Setările