News

Jessica Biel se plânge că restaurantul ei nu-i aduce profit

Jessica Biel se plânge că restaurantul ei nu-i aduce profit

Nu-i nicio surpriză că pe lângă carierele actoriceşti, starurile hollywoodiene aleg să dezvolte şi altfel de business-uri. Iar Jessica Biel a fost printre cei care au ales să vorbească deschis despre afacerea dezvoltată şi despre aşteptările ei. Jessica, dezamăgită de evoluţia afacerii sale Ei bine, ne amintim că vara trecută actriţa anunţa cu mare fast inaugurarea restaurantului ei, ”Au Fudge”, în care investise destul timp, pasiune şi... mult cash! Pe atunci, actriţa mărturisea că ideea i-a venit în urmă cu mai mult timp, când a realizat că nu sunt prea multe locuri în care oamenii cu copii să meargă şi să se relaxeze, dar, totodată, să mănânce sănătos, iar copiii lor să aibă parte de acelaşi tratament. Cu alte cuvinte, nu există localuri în Los Angeles prietenoase cu oamenii cu copii.

Ei bine, toată lumea părea că-mbrăţişează cu succes ideea Jessicăi la acea vreme. Iar restaurantul chiar s-a bucurat de clienţi VIP, din rândul colegilor de breaslă ai actriţei hollywoodiene. Cu toate acestea, Jessica mărturiseşte, întristată, că afacerea ei nu este încă pe profit şi că nici vorbă de îmbogăţire de pe urma ei.

”Nimeni nu face bani din restaurante, cel puţin eu nu”, a declarat în urmă cu câteva zile Jessica Biel, în cadrul emisiunii lui Jimmy Kimmel, în care era invitată să vorbească despre progresul afacerii sale.

Citeşte şi Iată ce afacere şi-a deschis Jessica Biel!