News

Jessica Chastain s-a căsătorit în Italia. Ce staruri au participat la nunta ei?

Jessica Chastain s-a căsătorit în Italia. Ce staruri au participat la nunta ei?

Jessica Chastain arriving for the 70th Cannes Film Festival closing ceremony on May 28, 2017 in Cannes, France. Photo by Julien Zannoni/APS-Medias/ABACAPRESS.COM

După cinci ani de iubire, Jessica Chastain (40) şi Gian Luca Passi de Preposulo (34) au ajuns în faţa altarului. Weekend-ul trecut, cei doi şi-au unit destinele în Veneţia, Italia, în cadrul unei ceremonii fastuoase, la care au luat parte câţiva dintre colegii de breaslă ai actriţei, dar şi persoane din industria modei italiene. Atmosfera de la nunta Jessicăi Chastain Sunt împreună din 2012, iar weekend-ul acesta şi-au jurat iubire veşnică în cadrul unei ceremonii romantice, care a avut loc în Veneţia, în faţa apropiaţilor şi a celor din familie. Evenimentul religios s-a desfăşurat în capela ce se găseşte pe proprietatea familiei mirelui, iar petrecerea de nuntă a avut loc într-un loc exclusivist. Jessica şi soţul său, la petrecerea de dinainte de nuntă Înainte de nuntă, Jessica a pus la cale o petrecere la care şi-a invitat şi colegii de breaslă, respectiv Anne Hathaway, care a venit însoţită de Adam Shulman, soţul ei, Emily Blunt, dar şi Edgar Ramirez, co-starul Jessicăi din ”Zero Dark Thirty”. La această petrecere, paparazzi au reuşit să surprindă câteva imagini în care apare chiar şi frumoasa Jessica Chastain, care a ales să poarte pentru acea ocazie o rochie roşie, cu un croi lejer, care i-a venit ca turnată. La fel de elegante au fost şi Emily şi Anne, care au îmbrăcat ţinute colorate. Adam Schulman, Anne Hathaway, Emily Blunt Din păcate, momentan, nu există fotografii cu Jessica Chastain în ziua nunţii, aşa că nu ştim dacă a ales să poarte clasica rochie albă de mireasă sau a optat pentru o altfel de ţinută în ziua cea mare.

De altfel, e de notorietate faptul că actriţa hollywoodiană este extrem de discretă cu viaţa ei personală. Până acum, Jessica şi Passi de Preposulo şi-au ţinut relaţia amoroasă departe de reţelele de socializare. În 2013, Jessica vorbea, emoţionată, despre relaţia ei cu Gian Luca: ”Sunt foarte, foarte fericită. E minunat atunci când eşti într-un loc bun şi cu cariera, dar şi cu viaţa personală”.

foto: Hepta, Splash