Gossip

Jessica Simpson, dependentă de pastile şi alcool?

de admin

Cele mai recent o lăsasem pe Jess într-o stare bună: slăbise spectaculos după naşterea celui de-al doilea copil cu soţul ei, Eric Johnson. Acum, însă, ies la iveală detalii surprinzătoare despre periculoasa ei metodă de slăbit!

Credeam că Jess a dat kilogramele jos cu ajutorul unui regim foarte sănătos. Se pare, însă, că secretul ei poartă numele de Adderall, un medicament care conţine dextroamfetamină, având rol stimulator. Este recomandat mai ales în cazul tulburărilor de atenţie (ADHD), producând, însă, ca efect secundar, scădere în greutate. În prospect, scrie, însă, foarte clar următorul avertisment către medici: "Amfetaminele au un risc ridicat de dependenţă, care poate să apară în urma unui tratament îndelungat. Prescrieţi / eliberaţi medicamentul în cantităţi mici." Un avertisment de care se pare că n-a ţinut cont medicul Jessicăi, iar vedeta a plătit bani buni pentru a i se prescrie în cantităţi mai mari - se cunosc, de altfel, atâtea cazuri celebre de doctori corupţi la Hollywood, care au pus vieţile vedetelor în pericol sau chiar poartă o parte din vina morţii acestora...

Astfel, potrivit unei surse din anturajul Jessicăi, citată de revista "In Touch", aceasta ar fi dependentă de Adderall, care o energizează, devenind obsedată de antrenamentul la sală. În paralel, Jess se pare că a şi început să consume din ce în ce mai mult alcool. "A pierdut controlul. Şi chiar dacă nu recunoaşte, ştie că va trebui să se ducă la dezintoxicare", a comentat sursa, care a povestit că o cină recentă în familie s-a transformat într-un scandal fiindcă apropiaţii i-au spus Jessicăi că poate ar trebui s-o lase mai moale cu mersul zilnic la sală şi număratul disperat al caloriilor. "Sora ei, Ashlee, chiar i-a spus că are nevoie de ajutor, dar când a auzit, Jess a izbucnit în lacrimi şi a fugit de la masă!"

Foto: WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările