News

Jessica Simpson, desfiinţată pe Instagram de părinţi îngrijoraţi. Ce i-a făcut fiului ei?

Jessica Simpson, desfiinţată pe Instagram de părinţi îngrijoraţi. Ce i-a făcut fiului ei?

Zilele trecute, celebra cântăreaţă şi soţul său, Eric Johnson, s-au distrat la picină alături de cei doi copii ai lor, fiul Ace (4) şi fiica Maxwell (6). Ei bine, un video realizat acolo a stârnit furia internauţilor. Iată de ce!

Prin intermediul unor postări în mediul online, Jessica le-a arătat fanilor de pe Instagram cum s-a distrat cu familia la piscină. Într-unul dintre video-uri, fiul Ace, de doar patru ani, este aruncat în aer de tăticul Eric Johnson. Iar ceea ce părea o cascadorie lipsită de riscuri a stârnit o adevărată controversă în mediul online.

E drept, Jessica a dezvăluit că micuţul Ace avea braţul rupt la momentul acestei cascadorii: ”Un braţ rupt nu ţine un puşti în loc”. De aici şi până la a deveni iresponsabilă în ochii internauţilor n-a fost decât un pas. ”Cel mai stupid lucru pe care îl poţi face ca părinte”, ”Nu ştiam că e posibil să înoţi cu braţul rupt. Probabil, nu este cea mai inspirată alegere”, ”Te iubesc, Jess, dar de ce să-ţi arunci copilul cu braţul rupt? Chiar şi-n apă”, au fost câteva dintre reacţiile acide în mediul online.