News

Jessica Simpson sărbătoreşte 35 de ani! Evoluţia corpului ei, de-a lungul anilor:

de admin

Jessica Simpson sărbătoreşte 35 de ani! Evoluţia corpului ei, de-a lungul anilor:

Frumoasa vedetă şi-a aniversat ziua de naştere în cel mai frumos mod: cu familia şi prietenii apropiaţi, undeva în St. Bart’s, unde vor sta cu toţii două săptămâni!

Ea şi soţul ei, Eric Johnson, împreună cu copilaşii Maxwell (3) şi Ace (2), vor sta la un resort cochet, unde zilele acestea cântăreaţa petrece cu mulţi prieteni, conform surselor citate de Us Weekly. “Jessica vorbea de o vacanţă măreaţă pentru ziua ei de naştere”, spune una dintre ele. Vorbim de aceeaşi femeie celebră care se plângea, când împlinea 30 de ani, că nu se află într-un moment al vieţii pe care şi-o dorea: “Credeam că voi rezolva tot: voi fi un pop star, voi fi căsătorită, voi avea copii”, spunea cu dezamăgire Jessica. Acum, însă, artista are un soţ iubitor cu care a avut o nuntă ca-n poveşti, doi copii angelici şi o afacere de milioane de dolari. Plus un corp trăsnet…

Apropos de corpuri, am decis să marcăm ziua de naştere a lui Jess cu câteva momente importante din viaţa sa, în care-am văzut-o transformată şi retransfromată fizic, fie că era vorba de sarcinile duse ori de perioade negre.

Evoluţia corpului Jessicăi Simpson de-a lungul anilor:

Din 2000 până în 2005, a ajuns să fie admirată pentru silueta subţire, dar şi criticată pentru faptul că ajunsese la mărimea XS, cam periculoasă pentru o fată atât de fragilă şi de tânără.

2007

Un trup hot! Jessica avea 27 de ani şi arăta foarte bine, cu forme feminine pline şi de admirat, cum a arătat aici, la petrecerea Grammy.

2009

La doi ani distanţă, cunoaştem o Jess pur şi simplu grasă. Grăsimea se revărsa din hainele prea strâmte pe care le purta chiar şi pe scenă, însă cu zâmbetul pe buze.

2010

Din fericire, cu ajutorul dietei şi sportului, artista ajunge la un fizic decent, mult mai ok decât cu un an înainte. Dar chiar anul următor urma să pună pe ea 30 kg...

2011-2012

Cântăreaţa a recunoscut că, atunci când a dus prima sarcină, cântărea 90 de kilograme! Evident, a urmat un program de dietă combinată cu fitness şi-a scăpat de 20 kg.

2013

Doar că anul următor avea să rămână din nou gravidă... „În timpul primei sarcini, am mâncat mai mult, dar pe parcursul celei de-a doua, am mâncat sănătos şi am combinat şi cu mişcare.“. Adică 12.000 de paşi făcuţi zilnic, după cum recunoaşte chiar Jess, plus fitness de patru ori pe săptămână.

2015

Până să împlinească 35 de ani, blonda a suferit destule transformări fizice. Acum, e fericită şi se vede, afişând un corp foarte intens lucrat, chiar musculos, dar fit. O mamă fit!

foto: hepta, guliver/getty images

Modifică Setările