News

Jet Li, îmbătrânit de boală. Actorul de 55 de ani a ajuns de nerecunoscut

Jet Li, îmbătrânit de boală. Actorul de 55 de ani a ajuns de nerecunoscut

Are în palmares zeci de filme jucate, fiind unul dintre cei mai renumiţi actori de filme de acţiune. Totuşi, din 2013, Jet Li a preferat să fie în spatele camerelor de filmat, din cauza unor probleme de sănătate care-l macină. Recent, fanii l-au întâlnit în Tibet şi cu greu l-au recunoscut, căci Jet Li nu mai seamănă deloc cu actorul din filmele de acţiune. Jet Li, în tinereţe La începutul acestei luni, fanii l-au găsit pe celebrul actor Jet Li (55) în Tibet. Vizibil îmbătrânit şi complet transformat fizic, campionul de Wushu a fost cu greu recunoscut! Silueta acestuia era slăbită, şi-a pierdut mare parte din podoaba capilară, iar tenul părea a unui bătrânel de 80 de ani, nicidecum al unui bărbat de doar 55 de ani. So, apparently, Jet Li is suffering from "hyperthyroidism and spinal problems" and this is him now ❤?: pic.twitter.com/Ss0W2EL96D

— simón (@StxNaty) 19 mai 2018

Potrivit spuselor acelui fan care s-a fotografiat cu el, Jet Li este grav bolnav, motiv pentru care înfăţişarea lui a avut de suferit. Chipurile, acesta are probleme severe la nivelul coloanei spinale şi suferă de hiperteroidism (n.r. boală cauzată de un exces de secreţie a glandei tiroide).

Culmea e că la puţin timp după ce fotografia a fost făcută publică pe reţelele de socializare, managerul actorului, Steven Chasman, a dat o declaraţie publică prin care a dezminţit zvonurile apărute. ”El este bine, sănătos. E doar o fotografie nefericită. El are, într-adevăr, hiperteroidism, însă e o boală cu care se luptă de mai bine de 10 ani. Nu e o boală care îi pune în pericol viaţa.”, a declarat acesta pentru Washington Post.

Ianuarie 2018. Jet Li, la un eveniment oficial

Aparent, Jet Li a fost diagnosticat cu hipertiroidism în 2010, iar în 2013 a dezvăluit că urmează un tratament medicamentos. ”Am dureri, dar nu sufăr. Sunt fericit”, spunea el pe atunci. Potrivit unei publicaţii din China, Jet Li are probleme cu coloana, dar şi cu un picior, în urma cascadoriilor făcute de-a lungul anilor, pe platourile de filmare.

Jet Li, 2017
Modifică Setările