News

Jill Biden a dezvăluit decoraţiunile de Crăciun de anul acesta, de la Casa Albă. Cum s-a pregătit Prima Doamnă pentru sărbătorile de iarnă

Jill Biden a dezvăluit decoraţiunile de Crăciun de anul acesta, de la Casa Albă. Cum s-a pregătit Prima Doamnă pentru sărbătorile de iarnă camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

În întreaga lume, Crăciunul este un moment important de sărbătoare, însă la Casa Albă este şi o tradiţie pe care fiecare Primă Doamnă trebuie să o respecte.

Nici Jill Biden nu se lasă mai prejos şi a publicat pe contul său de Twitter celebrele aranjamente de sărbătoare, pe care toată lumea le aşteaptă la debutul lunii decembrie.

Bradul de Crăciun de la Casa Albă este spectaculos şi decorat cu foarte mult bun gust. Superbul exemplar este adus din Jefferson, Carolina de Nord, iar tema pe care Prima Doamnă a anunţat-o pentru anul acesta este ”Cadouri din inimă”.

”Inspirată de experienţele şi faptele bune care ne-au ridicat moralul anul acesta, am decorat sălile de la Casa Albă cu cadouri din inimă, care sunt menite să ne reunească pe toţi: credinţă, familie, prietenie, artă, studiu, natură, recunoştinţă, comunitate, pace şi unitate”, a scris Jill Biden pe Twitter.

41 de brazi au fost decoraţi la Casa Albă. Cel aflat în State Dining Room găzduieşte fotografii atât cu actualul cuplu prezidenţial, cât şi cu fostele familii prezidenţiale, inclusiv preşedintele Trump şi soţia sa, Melania Trump.

Jill Biden a prezentat atmosfera de Crăciun în faţa unor copii, cărora le-a şi citit dintr-o carte scrisă de ea.

Foto: Profimedia şi Twitter

 

Comentarii

Modifică Setările