News

Jim Carrey: „Mi s-a spus că mai am 10 minute de trăit!” Cum a scăpat actorul cu viaţă după ce a primit vestea că va muri?

Jim Carrey: „Mi s-a spus că mai am 10 minute de trăit!” Cum a scăpat actorul cu viaţă după ce a primit vestea că va muri?

Faimosul comic a scos o nouă carte pe coperta căreia a pus imaginea cu faţa lui absolut şocată de primirea veştii că era pe punctul de-a muri. „Coperta cărţii Memoirs and Misinformation e chiar expresia pe care am făcut-o când mi s-a spus că mai am 10 minute de trăit”, spune actorul. Ce i s-a întâmplat mai exact lui Jim Carrey?

Pe 13 ianuarie 2018, mai multe persoane care se aflau în Hawaii au primit pe telefonul lor o alertă absolut îngrijorătoare. Iar printre ei s-a numărat şi Jim Carrey. Actorul a povestit întreaga experienţă în timpul emisiunii The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Coperta cărţii mele e, de fapt, faţa pe care am făcut-o când mi s-a spus că mai am 10 minute de trăit”, a declarat actorul de 58 de ani în cadrul emisiunii. „Şi totul a fost cât se poate de real. O alertă cu rachete. Eu am fost acolo când s-a declanşat, scriam. Asistenta mea, Linda, m-a sunat plângând şi mi-a spus că mai avem 10 minute de trăit. Am întrebat-o ce voia să spună cu asta. Iar ea mi-a răspuns că vin proiectilele peste noi.”

Modifică Setările