News

Jim Carrey, nevoit să renunţe la şcoală, să locuiască în maşină şi să devină om de serviciu. „Am trăit pe străzi o vreme”

Jim Carrey, nevoit să renunţe la şcoală, să locuiască în maşină şi să devină om de serviciu. „Am trăit pe străzi o vreme”

Actorul era un elev de nota 10 când a trebuit să renunţe la şcoală şi să încerce să-şi ajute familia să supravieţuiască de pe-o zi pe alta. Cum de ajunsese în asemenea situaţie?

Când Jim era în şcoală, un profesor a scris despre el un comentariu de genul „Jim îşi termină lucrarea, după care face gălăgie în clasă”. La acea vreme, nimeni nu bănuia ce viitor luminos îl aştepta pe acel elev la Hollywood.

Carrey s-a născut într-o familie normală, de clasă medie, din Newmarket, Canada, pe 17 ianuarie 1962. În primii lui ani de viaţă, băiatul nu prea reuşea să-şi facă prieteni din simplul motiv că era dislexic şi reuşea cu greu să-şi exprime ideile fără să râdă copiii de el. Apropo de râs, Jim se pricepea de minune, încă de mic, să-i facă pe cei din jur să râdă...

Conform celor de la Successgrove, viaţa familiei lui a cunoscut momente crunte după ce tatăl lui Jim şi-a pierdut serviciul şi mama lui s-a îmbolnăvit. Când Jim avea 12 ani, tatăl lui – care era saxofonist – făcea muncă de contabil doar pentru a putea plăti facturile, însă a fost concediat şi din acel job.

Modifică Setările