Gossip

Jim Carrey, pe marginea prăpastiei, din cauza iubitei moarte

Jim Carrey, pe marginea prăpastiei, din cauza iubitei moarte

Lumea comediantului pare că se clatină din temelii. La un an de la tragica dispariţie a fostei lui iubite, Cathriona White, care a decis să-şi pună capăt zilelor printr-o supradoză de droguri, Jim se găseşte în mijlocul unui scandal care i-ar putea distruge reputaţia

Ba, mai mult, prietenii lui consideră că actorul de 54 de ani, suferind de depresie, ar putea s-o ia pe urmele iubitei decedate şi să se sinucidă la rândul lui.

51746749 'The Bad Batch' actor Jim Carrey spotted out with a mystery woman in New York City, New York on May 18, 2015. The pair held hands as they made their way down the street. **NO AUSTRALIA OR NEW ZEALAND** 'The Bad Batch' actor Jim Carrey spotted out with a mystery woman in New York City, New York on May 18, 2015. The pair held hands as they made their way down the street. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813 RESTRICTIONS APPLY: NO AUSTRALIA
Jim şi Cathriona, cu câteva luni înainte ca aceasta să se sinucidă

Asta pentru că mama irlandezei, Brigid Sweetman, l-a dat în judecată pe Jim ca fiind autorul moral al morţii fiicei sale. Este a doua astfel de acţiune împotriva lui Carrey, după cea a fostului soţ al lui White, Mark Burton, care-l acuză pe superstar că a infectat-o pe fată cu herpes de gradul 1 şi 2 şi gonoree.

În documentele depuse la tribunal, Burton susţine că actorul a fost testat pozitiv pentru boli cu transmitere sexuală, în urmă cu trei ani, când Jim şi-a ascuns identitatea sub numele de Jose Lopez (cu aceeaşi dată de naştere ca a actorului) atunci când şi-a făcut analizele.

„Jose Lopez este alter ego-ul folosit de Carrey pentru investigaţiile sale medicale până în luna septembrie 2013, când şi l-a schimbat în Arthur King“, se arată în documentele depuse la tribunal de avocatul mamei lui White. „După ce Carrey a primit rezultatele, le-a ascuns intenţionat de domnişoara White, cu care întreţinea atunci relaţii intime, şi nu a informat-o că i-au ieşit pozitive analizele pentru Hepatita A, HSV (Herpes) I şi II şi Clamidia“, continuă avocatul.

jim carrey inmormantare hepta_2172367
Jim a fost la înmormântarea din Irlanda a fostei iubite

Mai mult, ca să confirme, cumva, spusele fostului soţ al Cathrionei, într-un schimb de mesaje dintre comediant şi cea de mai sus, cei doi vorbesc de simptome ale unei infecţii sexuale.

„Am vreo două umflături acolo jos, din nou, le-am simţit în această dimineaţă, aşa că vreau să mă duc să fac un control“, i-a scris Cathriona actorului.

„Sper că eşti bine. Probabil e de la cineva de dinaintea mea. Semnele nu apar decât atunci când eşti foarte stresat“, îi răspunde sec, Carrey, în acest schimb de mesaje ajuns pe mâinile mamei lui White.

Cu toate acestea, fostul soţ al lui White, Mark Burton, susţine că irlandeza s-a testat pentru boli cu transmitere sexuală cu puţin timp înainte să înceapă relaţia cu Carrey, aşa că nu avea cum să fie infectată de alt bărbat.

jim carrey hepta_2172378
Jim, devastat la înmormântare

Când White i-a răspuns în schimbul respectiv de mesaje că testele i-au ieşit negative înainte să se culce cu el, actorul s-a arătat deosebit de iritat şi a terminat relaţia cu Cathriona într-un mod inexplicabil.

„Ai devenit prea dramatică pentru mine. S-a terminat“, i-a replicat starul, iar mama fostei lui iubite susţine că acest gen de abuz psihic la care a supus-o Jim a fost cauza sinuciderii din septembrie 2015.