News

Jimmy Fallon, gazda "Tonight Show", face un anunţ-surpriză!

de admin

Jimmy Fallon, gazda "Tonight Show", face un anunţ-surpriză!

Comediantul de 40 de ani îşi păstrează cât poate viaţa personală departe de ochiul public. Iar când vine vorba de veşti mari din viaţa sa, e cât se poate de fericit să anunţe în ultima clipă, fără pregătire. Cum este, de exemplu, faptul că familia sa s-a mărit cu un nou membru: a devenit tată pentru a doua oară, el şi soţia sa, Nancy Juvonen primind-o pe lume pe cea de-a doua fetiţă a lor, născută tot cu ajutorul unei mamei surogat.

Gazda emisiunii Tonight Show şi soţia sa au devenit părinţi din nou ieri, anunţând că sunt cât se poate de entuziasmaţi de naşterea celui de-al doilea copil al lor. “Frances Cole Fallon a venit pe lume la 8:45 dimineaţa, pe 3 decembrie, cântărind 2500 grame şi având o înălţime de 47 centimetri”, a ţinut să precizeze vedeta de televiziune. Cuplul a încercat să conceapă un copil în mod natural, dar nu a fost posibil.

“Nou-născuta este noua membră a familiei, având-o ca soră mai mare pe Winnie Rose, de un an. Cuplul a ales să ţină bucuria de-a fi părinţi doar pentru ei, până când noua lor fiică, Frances Cole, a venit pe lume. Amândoi copiii Fallon au fost născuţi cu ajutorul unei mame surogat”, au completat ei în declaraţia oficială.

Jimmy Fallon a fost desemnat şi entertainerul anului, chiar de curând!

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Îşi caută iubirea online! Ce vedete îşi dau întâlniri pe Internet?

Şi starurile au probleme la capitolul relaţii, aşadar nu e de mirare că încearcă şi datingul online. Şi unele dintre ele au şi recunoscut asta! Cine-şi caută iubirea pe Internet? De la Leonardo DiCaprio care e “obsedat de Tinder”, la Hilary Duff care a recunoscut că îşi caută iubiţi prin aplicaţii.

Bărbaţi frumoşi cu câinele la plimbare

News

Bărbaţi frumoşi cu câinele la plimbare

Ce viaţă de câine! În cazul următorilor bărbaţi bine de la Hollywood, mai că le invidiem pe necuvântătoare. Norocoasele animale trăiesc în puf şi se bucură de cel mai dorit tratament din partea actorilor celebri şi-a artiştilor noştri favoriţi: dragostea lor necondiţionată.

Ce vedetă vrea să-şi extirpe ovarele, după exemplul Angelinei Jolie?

News

Ce vedetă vrea să-şi extirpe ovarele, după exemplul Angelinei Jolie?

După ce actriţa devenită regizor a anunţat marţi că a ales să urmeze o altă operaţie de prevenire a cancerului, de data aceasta de extirpare a ovarelor, publicul feminin i-a aplaudat curajul. Surprinzător, şi vedetele încep să se gândească la asemenea măsuri extreme

News

5 Cupluri iconice ale Hollywoodului: iubiri de legendă!

Lauren Bacall şi Humphrey Bogart Deşi toată lumea credea că este doar o aventură a starului cu o tânără aspirantă la statutul de actriţă, iubirea lor a fost instantă, de când au jucat împreună în “To Have And Have Not”, în 1944. Dar iubirea lor iconică a durat doar 12 ani, Bogart murind în 1957…

News

FOTO Cele mai sexy vedete: ţinute de covorul roşu la o gală faimoasă!

Aseară, în Beverly Hills, la gala People Magazine Awards, celebrităţile şi-au scos cele mai bune ţinute din dressing şi-au pozat la eveniment în aşteptarea decernării premiilor. Evident, cele mai sexy vedete au purtat cele mai sexy rochii de covorul roşu, după cum vom observa în paginile următoare.

FOTO Vedete care au sosii incredibile... în personalităţile din trecut!

News

FOTO Vedete care au sosii incredibile... în personalităţile din trecut!

Am mai văzut cazuri în care vedetele sau persoanele publice au anumite sosii fie printre cei normali, fie printre colegii lor de breasla. Dar ce mai avem de zis când dăm de o serie uluitoare de cazuri în care mitul doppelganger se adevereşte. De la Orlando Bloom semănând incredibil cu Nicolae Grigorescu la Macaulay Culkin care aduce cu Putin în varianta tânără, iată care sunt

Cele mai amuzante instantanee cu vedete ce-apar pe neaşteptate în cadru

News

Cele mai amuzante instantanee cu vedete ce-apar pe neaşteptate în cadru

O fotografie în care celebrităţile “strică” imaginea perfectă a celor din prim-plan nu doar că este unică, dar şi savuroasă! Extrem de amuzant, “photobombing”-ul este cu atât mai preţios cu cât ghiduşiile sunt ale vedetelor preferate

Jennifer Lawrence în noua campanie fashion, retuşată prea mult?

News

Jennifer Lawrence în noua campanie fashion, retuşată prea mult?

Actriţei de 24 de ani nu i se poate contesta frumuseţea naturală şi trăsăturile armonioase. Cu toate acestea, de-a lungul campaniilor de modă pentru care este imagine continuă să exploateze photoshopul pentru a subţia pe ici-pe colo din alura ei.

News

Quiz: Ghiceşte al cui este posteriorul

Când vine vorba de vedete la plajă, este clar că vom da ochii cu cele mai frumoase trupuri. Şi, mai ales, formele apetisante lucrate intens pentru bikini! Dar, cum fiecare dintre ele are propriile ei secrete de frumuseţe, putem ghici, oare, cui îi aparţin următoarele posterioare?