News

Jimmy Fallon, gazda "Tonight Show", face un anunţ-surpriză!

de admin

Jimmy Fallon, gazda "Tonight Show", face un anunţ-surpriză!

Comediantul de 40 de ani îşi păstrează cât poate viaţa personală departe de ochiul public. Iar când vine vorba de veşti mari din viaţa sa, e cât se poate de fericit să anunţe în ultima clipă, fără pregătire. Cum este, de exemplu, faptul că familia sa s-a mărit cu un nou membru: a devenit tată pentru a doua oară, el şi soţia sa, Nancy Juvonen primind-o pe lume pe cea de-a doua fetiţă a lor, născută tot cu ajutorul unei mamei surogat.

Gazda emisiunii Tonight Show şi soţia sa au devenit părinţi din nou ieri, anunţând că sunt cât se poate de entuziasmaţi de naşterea celui de-al doilea copil al lor. “Frances Cole Fallon a venit pe lume la 8:45 dimineaţa, pe 3 decembrie, cântărind 2500 grame şi având o înălţime de 47 centimetri”, a ţinut să precizeze vedeta de televiziune. Cuplul a încercat să conceapă un copil în mod natural, dar nu a fost posibil.

“Nou-născuta este noua membră a familiei, având-o ca soră mai mare pe Winnie Rose, de un an. Cuplul a ales să ţină bucuria de-a fi părinţi doar pentru ei, până când noua lor fiică, Frances Cole, a venit pe lume. Amândoi copiii Fallon au fost născuţi cu ajutorul unei mame surogat”, au completat ei în declaraţia oficială.

Jimmy Fallon a fost desemnat şi entertainerul anului, chiar de curând!