News

J.Lo, subiectul unei ample anchete în Maroc!

de admin

Jennifer Lopez a reuşit să scandalizeze întreg Marocul. Iar scandalul provocat a ajuns până la cel mai înalt nivel - chiar până la prim-ministrul marocan Abdelilah Benkirane, care a cerut o investigaţie în privinţa concertului divei...

Lopez a concertat în cadrul Mawazine World Rhythms International Music Festival, în Rabat, Maroc, pe 29 mai. Şi a făcut-o în stilul propriu, fără să-şi adapteze apariţia scenică la regulile stricte ale unei ţări musolmane. Să ne-nţelegem: a ales un body şi ciorapi plasă, pe tocuri cui, lăsând la vedere atâta piele, încât i-a şocat pe marocanii care... culmea! au putut vedea concertul transmis chiar pe canalul de televiziune 2M, deţinut de stat. Dacă ne mai gândim şi mişcările lascive ale vedetei, ne putem închipui efectul asupra marocanilor... Dar nici prin cap nu i-a trecut lui J.Lo că acest concert îi va aduce un proces - intentat de un grup educaţional din Maroc, pe motiv că "a deranjat ordinea publică şi a afectat onoarea şi respectul de care se bucură femeile".

Iar ăsta a fost doar începutul. Şi poate că lucrurile s-ar fi oprit acolo, dacă spectacolul nu ar fi fost transmis la postul TV de stat. O transmisiune care nu se ştie cum a trecut de cenzură şi care a făcut ca situaţia să ia amploare, scandalul ajungând chiar la prim-ministrul Abdelilah Benkirane. Acesta a afirmat că transmisiunea reprezintă "o delincvenţă gravă", care a încălcat valorile morale şi religioase ale ţării. În plus, show-ul atât de sugestiv sexual a încălcat şi legea audio-vizualului din Maroc. Benkirane şi-a arătat chiar uimirea, neînţelegând cum de nimeni n-a oprit transmiterea ruşinoaselor scene de la concert, cerând ca cei responsabili să fie aduşi în faţa legii.

Foto: WENN

Modifică Setările