News

Joan Rivers ar fi putut fi salvată!

de admin

Joan Rivers ar fi putut fi salvată!

La cinci luni de la pierderea celebrei comediante, fiica ei, Melissa Rivers, lansează o bombă în presă. Moartea mamei sale va trebui acum reinvestigată, deşi vedeta avea, totuşi, o vârstă înaintată: 81 de ani. Iată ce spune Melissa

Melissa Rivers a dat în judecată clinica unde mama ei şi-a dat ultima suflare, avocaţii ei declarând că echipa de doctori care s-au ocupat de faimoasa actriţă au acţionat, surprinzător, ca nişte amatori, nicidecum, ca nişte profesionişti. Astfel, în dosarul pregătit de avocaţi se invocă malpraxisul, din cauza faptului că în cele 20 de minute cât au încercat s-o resusciteze pe Joan nu i-au făcut o traheotomie.

"Nivelul de incompetenţă şi lipsă de respect este şocant, de neînţeles. Nu doar mama mea merita un tratament mai bun din partea medicilor, orice pacient merită un tratament mai bun", a declarat Melissa Rivers (foto stânga) pentru New York Daily News. "Dacă doctorii s-ar fi comportat ca nişte medici adevăraţi, nu ca nişte groupies, Joan Rivers ar fi făcut şi acum emisiunea Fashion Police", a concluzionat unul dijntre avocaţi, referindu-se şi la comportamentul unora dintre doctori, printre care chiar doctora personală a lui Joan, care a găsit de cuviinţă ca atunci când Rivers era sedată, să-şi facă poză cu ea... Astfel, doctora în cauză, Gwen Korovin, se află şi ea printre acuzaţi.

Foto: WENN