News

Joan Rivers, în comă indusă

de admin

Vedeta de 81 de ani a suferit un stop cardio-respirator, în timpul unui control de rutină al corzilor vocale. Având în vedere vârsta ei înaintată, ştirea i-a îngrijorat pe fanii săi. Care este starea ei de sănătate în prezent?

Doctorii spun că i-au indus starea de comă celebrei paciente, urmând să examineze exact ce daune i-a provocat stopul cardio-respirator. "Medicii de la spitalul Mount Sinai din New York nu ştiu cât timp a fost lipsită de oxigen", a dezvăluit o sursă pentru New York Daily News. "Suntem cu toţii speriaţi. Trburile nu arată deloc bine. Dar nu se va lua nicio decizie medicală importantă până nu ajunge aici fiica ei, Melissa, din California."

În paralel, colegii ei de la canalul TV E!, unde vedeta face parte din familia emisiunii "Fashion Police", încearcă să menţină entuziasmul fanilor, declarând că starea de sănătate a comediantei este una bună. Fiica vedetei, Melissa, a anunţat ieri că actriţa "se odihneşte confortabil" şi a mulţumit tuturor pentru sprijinul oferit mamei sale. "Legenda noastră în viaţă Joan Rivers este într-o stare stabilă la Spitalul Mount Sinai", a scris pe Twitter şi Ken Baker, prezentatorul de ştiri al canalului E!.

Foto: WENN