News

Jocelyn Wildenstein şi-a stricat faţa pentru un bărbat. Operaţiile estetice la care a recurs au făcut-o de nerecunoscut

Jocelyn Wildenstein şi-a stricat faţa pentru un bărbat. Operaţiile estetice la care a recurs au făcut-o de nerecunoscut

Jocelyn Wildenstein, în vârstă de 80 de ani, a devenit cunoscut după ce operaţiile estetice la care a recurs i-au modificat radical chipul şi au făcut-o de nerecunoscut.  Datorită aspectului ei de pisică, a fost numită „Catwoman”, „Regina leului”  sau „Mireasa din Wildenstein”, dar în spatele acestui chip bizar se află o poveste la fel de ciudată.

Jocelyn a început să recurgă la„corecţii” la mijlocul anilor 1990, pentru că se temea că soţul ei, miliardarul Alec N. Wildenstein, o va părăsi. Din moment ce el era obsedat de pisicile mari, ea a decis să se transforme într-una. Ulterior, ea a negat povestea, susţinând că a recurs la această transformare de dragul ei.  Femeia a recurs la modificări constante, iar acestea au devenit din ce în ce mai tulburătoare pe parcursul anilor.

Wildenstein susţine că aspectul ei a adus dintotdeauna cu cel al unei feline „Dacă te uiţi la una dintre pozele mamei mele, ea are, de asemenea, forma ochilor de pisică”.

Jocelyn a făcut cel puţin şapte liftinguri, şi-a reconstituit drastic zona ochilor şi-a umplut buzele, obrajii şi bărbia cu colagen. Căsătoria ei a eşuat atunci când şi-a prins soţul în pat cu un model în vârstă de 19 ani. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 21 de ani.

Despărţirea a fost una destul de tumultuoasă. Wildenstein a ameninţat-o chiar cu o armă, iar divorţul a durat doi ani. Jocelyn a devenit mai bogată cu două miliarde şi jumătate de dolari după separare. Acum, nu o interesează ce cred oamenii despre ea. „Nu am nimic de demonstrat. Nu îmi pasă”, spune Jocelyn despre oamenii care o judecă pentru aspectul ei.

Ba mai mult, susţine că şi-a risipit întreaga avere şi nu mai are nimic în cont.

După divorţ, „femeia pisică” s-a întâlnit cu creatorul de modă Lloyd Klein, dar relaţia lor a fost afectată de un amplu scandal. Ea sa fost acuzată în instanţă pentru că l-ar fi agresat pe Klein.

Recent, au apărut pe reţelele de socializare fotografii care o înfăţisează înainte de intervenţii. După cum puteţi, ghici, era foarte drăguţă.

Jocelyn a devenit dintr-o frumuseţe naturală mireasa lui Wildenstein.

 

Modifică Setările