Love Story

Jodie Foster: „Îmi iubesc soţia!” După idila cu Russell Crowe, actriţa ar fi avut relaţii cu Nastassja Kinski, Gillian Anderson şi Jamie Lee Curtis

Jodie Foster: „Îmi iubesc soţia!” După idila cu Russell Crowe, actriţa ar fi avut relaţii cu Nastassja Kinski, Gillian Anderson şi Jamie Lee Curtis camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Actriţa ne demonstreză că “noul normal” nu înseamnă numai să stai acasă, în pijamale, când primeşti un premiu, ci şi să-ţi săruţi partenerul de acelaşi sex în văzul tuturor, fără să-ţi mai pese de homofobi.

N-am avut confirmarea că starul din Tăcerea mieilor (1991) preferă compania femeilor decât în 2013, la Globurile de Aur, când Jodie (58) a răspuns zvonurilor despre sexualitatea sa: „Sper că nu sunteţi dezamăgiţi că nu ţin un ditamai discursul despre recunoaşterea faptului că sunt gay, pentru că l-am ţinut deja de mult, prin Evul Mediu...” În acelaşi an o întâlnise pe Alexandra Hedison (51), actriţa şi regizoarea care a devenit, între timp, fotograf de artă şi soţia vedetei hollywoodiene.

Imaginile cu cele două partenere de viaţă la Globurile de Aur 2021 au făcut înconjurul lumii. Cu toţii am apreciat nonşalanţa lor de-a se prezenta în faţa camerelor de filmat în pijamale, atât timp cât ceremonia a fost difuzată online şi vedetele au rămas acasă, în plină pandemie. Un alt aspect care n-a trecut neobservat a fost sărutul pe care cele două soţii extrem de discrete şi l-au dat live. „Îmi iubesc soţia!”, a spus Foster pe 28 februarie, plăcut surprinsă de premiul primit pentru interpretarea sa din The Mauritanian.

Modifică Setările