Muzica

Joe Jackson, tatăl regretatului Michael Jackson, e pe patul de moarte

Joe Jackson, tatăl regretatului Michael Jackson, e pe patul de moarte

La finalul săptămânii trecute, părintele megastarului a fost spitalizat de urgenţă, medicii spunând familiei să se pregătească pentru ce este mai rău.

Joe Jackson (89), patriarhul talentatului clan Jackson, îşi trăieşte ultimele zile. Potrivit TMZ.com, acesta suferă de cancer în fază terminală.

Ultimul mesaj transmis de acesta, via Twitter, este acesta, conform celor de la "People": "Am văzut mai multe apusuri decât îmi este dat să mai văd în continuare. Soarele răsare atunci când trebuie şi, fie că-ţi place sau nu, apune atunci când trebuie".

Fiica sa, Janet Jackson, a transmis şi ea câteva gânduri, în discursul ei de acceptare a premiului Radio Disney Music Awards 2018.

"E frumos, e copleşitor să fii recunoscut drept cineva care a avut un impact pozitiv, dar am fost norocoasă să pot avea acest impact asupra altora doar pentru că eu, una, am fost sub influenţa persoanelor pozitive din viaţa mea, care au avut un impact foarte mare asupra mea. Mama mea m-a hrănit cu cea mai expansivă iubire posibilă, tatăl meu, incredibiliul meu tată, m-a ghidat să fiu cea mai bună. Rudele mele au impus un standard incredibil, un nivel înalt în excelenţa artistică... Câteodată, poţi avea impact printr-un simplu zâmbet, o strângere de mână sau o o îmbrăţişare."

În 2015, Joe Jackson a suferit un atac cerebral în timp ce se afla în Brazilia, unde îşi sărbătorea ziua de naştere, şi a fost tratat într-un spital din Sao Paolo.

De-a lungul vieţii, Joe Jackson a fost arătat cu degetul pentru duritatea cu care şi-a tratat copiii. El nu mai avea de mulţi ani o relaţie apropiată cu Michael Jackson, înainte de moartea megastarului în 2009. Joe s-a înstrăinat în ultimii ani şi de soţia sa, Katherine, dar şi de mulţi dintre cei opt copii ai cuplului.

Fost angajat al companiei US Steel din Indiana, Joe Jackson a fost managerul trupei Jackson 5, formată din copiii săi - inclusiv fiul său cel mic, care a devenit ulterior "regele muzicii pop" Michael Jackson -, la începutul anilor '60.

Modifică Setările