News

John Cena s-a despărţit de iubita sa. Urmau să se căsătorească în luna mai

John Cena s-a despărţit de iubita sa. Urmau să se căsătorească în luna mai

WESTWOOD, CA - APRIL 03: John Cena (L) and Nikki Bella attend the premiere of Universal Pictures' "Blockers" at Regency Village Theatre on April 3, 2018 in Westwood, California. (Photo by Christopher Polk/Getty Images)

Apăreau împreună pe la evenimente şi părea foarte fericiţi, ba mai mult, aveau de gând să mearg la altar în foarte scurt timp. Cu toate acestea, cea mai tare cuplu din wrestling s-a destrămat.

John Cena şi Nikki Bella s-au despărţit după o relaţie de mai bine de şase ani. Cei doi şi-au surprins fanii cu o declaraţie prin care anunţau că drumurile lor se separă: "Chiar dacă această decizie a fost una dificilă, vom continua să avem o relaţie bazată pe dragoste şi respect reciproc. Vă cerem să ne respectaţi decizia şi intimitatea."

Cei doi aveau nunta programată pentru data de 5 mai. Cena, 40 de ani, a distribuit pe contul său de Instagram mai multe fotografii cu inimi frânte sau mesaje sugestive privind despărţirea. Cena a cerut-o pe Bella in timpul evenimentului WrestleMania 33, în 2017.

Foto: Getty Images

Modifică Setările