News

John Legend: "Am o lungă istorie de infidelităţi". Soţul lui Chrissy Teigen se confesează

John Legend: "Am o lungă istorie de infidelităţi". Soţul lui Chrissy Teigen se confesează

În timpul unui interviu pentru podcastul lui Dax Shepard, artistul a fost neaşteptat de sincer

Provocat de Dax Shepard, John Legend a răspuns cu sinceritate. "Eu unul am o istorie îngrozitoare de infidelităţi. Am fost deplorabil de-a dreptul", a spus Dax. "Şi ascultând atâtea cântece despre înşelat pe albumele tale, mi-am spus că mai e un pescar pe mare. Acele cântece au fost inspirate de viaţa ta?", l-a întrebat gazda. "Da, am o lungă istorie de infidelităţi", a recunoscut John Legend. "Asta s-a întâmplat când aveam 20 şi ceva de ani", a explicat artistul în vârstă de 41 de ani. "Eu am fost mai tânăr decât colegii mei în liceu şi facultate, aşa că nu prea aveam succes la fete. Dar apoi, când am început să am parte de atenţia fetelor, mi-a plăcut la nebunie. Şi am recuperat. Cred că încercam să-mi găsesc scuze tehnice pentru înşelat, spunându-mi că relaţia mea nu era ce trebuia. Dar în realitate, eu înşelam, eram nesincer şi egoist. Dar asta s-a întâmplat înainte ca eu să devin faimos", a mărturisit Legend, care spune că lucrurile s-au schimbat radical pentru el când a întâlnit-o pe Chrissy Teigen.

"Vine un moment în viaţă când realizezi că eşti mai fericit dacă eşti onest. Eşti mai fericit dacă eşti fidel şi îndrăgostit de o singură persoană, acea persoană aleasă de inima ta. Şi a venit un moment când am decis că acea persoană este Chrissy. Când a apărut ea, am hotărât că nu va mai fi altcineva. Eu şi Chrissy am făcut sex din prima seară în care ne-am cunoscut şi atunci a şi început relaţia noastră. Deşi la acel moment fiecare era cu altcineva şi, iniţial, a existat o relaxare în relaţia noastră. Dar foarte curând ne-am îndrăgostit tare unul de altul".

"Iar acum, dacă stăm să ne gândim", a continuat el râzând, "Chrissy are 12 milioane de urmăritori pe contul ei de Twitter, de exemplu. Dacă ar fi să calc strâmb, ar fi sinucidere curată. Ar fi îngrozitor. Toată atenţia de care avem parte ca şi cuplu e un motiv în plus pentru ca eu să nu fac o prostie".

Foto: Getty Images

Comentarii

Modifică Setările