Vedete

John Legend, ţinta glumelor soţiei de când a fost ales cel mai sexy bărbat în viaţă

John Legend, ţinta glumelor soţiei de când a fost ales cel mai sexy bărbat în viaţă

Umorul cuplului Chrissy Teigen - John Legend este cunoscut. Iar câştigarea de către John a titlului de Cel mai sexy bărbat în viaţă, acordat de revista People, a fost un nouprilej pentru ca cei doi să se amuze

Mai exact, să se amuze Chrissy pe seama soţului John. Astfel, Teigen a comandat fără ştirea lui cămăşi de noapte cu un imprimeu cu totul special: chiar cu coperta revistei People, pe care tronează Legend drept cel mai sexy bărbat. Chrissy a comandat trei cămăşi de noapte pentru ea şi doi prieteni foarte buni, Bronwyn Reed şi Paul Barbosa. Iar cei trei au pozat astfel îmbrăcaţi.

Nu este singura glumă făcută de Chrissy, care a scris imediat de John a obţinut titlul: "Secretul meu a ieşit la iveală. Mi-am îndeplinit visul de a fi făcut sex cu cel mai sexy bărbat!". "Cel mai sexy bărbat în viaţă tocmai mi-a făcut un sendviş cu şuncă", a fost o altă postare făcută de Teigen, care şi-a updatat cu această ocazie şi profilul de pe Twitter: "În prezent, mă culc cu cel mai sexy bărbat din lume".

Foto: Instagram