News

Johnny Depp a vândut încă o proprietate de lux din Los Angeles din cauza problemelor financiare

Johnny Depp a vândut încă o proprietate de lux din Los Angeles din cauza problemelor financiare camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Din cauza alegerilor neinspirate în afaceri, dar şi a divorţului costisitor, Johnny Depp e nevoit să vândă mai multe proprietăţi pentru a rămâne pe linia de plutire. Zilele trecute, a vândut a patra casa din cele cinci listate pe site-urile de specialitate.

Johnny Depp a rămas şi fără penthouse-ul din Los Angeles, pe care l-a scos la vânzare încă de anul trecut. Actorul hollywoodian a obţinut 1.82 de milioane de dolari în schimbul vânzării lui, cu mai puţin de 600.000 de dolari faţă de preţul cerut iniţial.

Apartamentul vândut era compartimentat în trei camere şi două băi, care se bucurau de tavan înalt şi ferestre imense, de unde puteai privi panorama din Los Angeles. Johnny Depp cumpărase acest penthouse în 2007, adică cu patru ani înainte de a cunoaşte pe Amber Heard pe platourile de filmare ale peliculei ”The Rum Diary”.

Johnny Depp

Cele cinci proprietăţi scoase la vânzare încă de anul trecut sunt menite să-i aducă lui Johnny nu mai puţin de 12,78 de milioane de dolari, cu puţin mai mult faţă de suma de care a fost nevoit să se debaraseze pentru a încheia divorţul de Amber Heard. Cu alte cuvinte, sunt şanse mari ca Johnny să nu se aleagă cu nimic din aceste vânzări, dat fiind faptul că are multe afaceri falimentare şi datorii colosale.

Modifică Setările