News

Johnny Depp acuză şi are dovezi: Amber Heard a băgat în buzunar cele 7 milioane de dolari de la divorţ, pe care a promis că le donează!

Johnny Depp acuză şi are dovezi: Amber Heard a băgat în buzunar cele 7 milioane de dolari de la divorţ, pe care a promis că le donează!

Cu imaginea îngropată de lungul război cu fosta soţie, Johnny nu renunţă şi se avântă din nou în luptă

De data aceasta, Johnny spune că Amber Heard a minţit atunci când a spus că va dona cele 7 milioane de dolari obţinute la divorţ: o păcăleală aruncată în ochii presei şi ai publicului de dragul imaginii. În realitate, Amber a băgat banii în buzunar. Echipa de avocaţi a lui Depp a menţinut permanent legătura anul trecut cu Children's Hospital Los Angeles şi American Civil Liberties Union, cele două instituţii între care Amber a promis că va împărţi banii. Şi, în vreme ce ACLU a refuzat să divulge date în legătură cu donaţiile, Children's Hospital a acceptat să coopereze, scoţând la iveală nişte date uluitoare: până acum nu au primit decât 100.000 de dolari de la Amber, faţă de 3,5 milioane, atât cât le-a promis, adică jumătate din suma de la divorţ. Mai mult, în iunie 2019, managerii spitalului i-au scris actriţei, întrebând-o dacă mai are de gând să-şi respecte promisiunea - iar cec-ul de doar 100.000 de dolari şi scrisoarea sunt dovezile aduse de Depp, care susţine astfel că această minciună este simbolică pentru comportamentul lui Amber, cea care a construit un caz întreg împotriva lui doar pe minciuni, distrugându-i astfel nedrept imaginea.

Foto: Getty Images

Comentarii

Modifică Setările