News

Johnny Depp, dat afară din „Piraţii din Caraibe“! Motivul incredibil pentru care a pierdut rolul vieţii lui

Johnny Depp, dat afară din „Piraţii din Caraibe“! Motivul incredibil pentru care a pierdut rolul vieţii lui

Scandalurile în care a fost implicat Johnny Depp în ultimii ani par a-i fi distrus cariera acestuia, iar marii producători de filme au început să se ferească de celebrul actor.

De departe cel mai cunoscut rol jucat de Johnny Depp este cel al piratului Jack Sparrow din seria „Piraţii din Caraibe“, însă reprezentanţii studiourilor Disney au luat o decizie radicală. Potrivit presei din străinătate, Johnny Depp va rămâne fără rolul care a scris istorie, iar principala cauza ar fi încasările mici pe care le-a avut cel de-al cincilea film ar serie, „Răzbunarea lui Salazar“.

Jurnaliştii de la Daily Mail notează că filmul a avut încasări de aproape 800 de milioane de dolari, iar acest lucru nu a fost pe placut producătorilor, dar şi că un alt motiv pentru care s-a renunţat la colaborarea cu Johnny Depp ar fi problemele pe care acesta le-a avut în ultimii ani şi scandalurile în care a fost implicat.

Primul care a confirmat că Johnny Depp a fost dat afară din „Piraţii din Caraibe“ este regizorul şi scriitorul Stuart Beattie, care a spus că, după 15 ani, colaborarea dintre actor şi Disney se încheie: „A fost incredibil. A făcut ca lumea să confunde actorul cu personajul şi invers. Cu siguranţă este cel mai important rol al lui“.

Johnny Depp a apărut pentru prima dată în rolul lui Jack Sparrow din „Piraţii din Caraibe“ în anul 2003, în „Blestemul Perlei Negre“, iar apoi au urmat „Cufărul omului mort“(2006), „La capătul lumii” (2007), „Pe ape şi mai tulburi”(2011) şi „Răzbunarea lui Salazar“ (2017). În total, cele cinci filme din seria „Piraţii din Caraibe“ au adus încasări de peste 4 miliarde de dolari.