News

Johnny Depp ia pauză de filmări pentru a se opera după un accident

de admin

Sunt două incidente care-l au pe actorul de 51 de ani în prim plan. Unul este că s-a accidentat în timpul filmărilor din Australia pentru a cincea peliculă “Pirates of the Caribbean” şi ar avea nevoie de operaţie, iar al doilea implică un impostor deghizat ca Jack Sparrow ameninţând cu un cuţit colegii lui Depp – care a pornit în căutarea individului.

Johnny a suferit un accident la o mână şi, deşi nu se cunosc detalii precise privind circumstanţele, se pare că ar avea nevoie de operaţie. Fapt pentru care a fost nevoit să ia o pauză de la filmări pentru a se întoarce în State. Din fericire, purtătorul de cuvânt al starului spune că impactul asupra sănătăţii lui şi asupra filmărilor este minim. Regizorii Espen Sandberg şi Joachim Ronning vor filma fără acesta, până îşi revine.

Partea mai comică a filmărilor pentru “Piraţii din Caraibe” este, însă, ce s-a petrecut înainte de accident: Johnny Depp a ieşit la vânătoare de… intruşi! Se pare că un individ costumat ca Jack Sparrow, personajul actorului de 51 de ani, a stârnit ceva dramă pe platourile din Australia, unde a ameninţat un paznic cu un cuţit, apoi a fugit în tufişuri – ca-n filme. Poliţia a sosit şi ea la faţa locului pentru a-l căuta pe intrusul violent, ajutaţi şi de Depp. Mai amuzant e că poliţiştii au publicat şi o fotografie cu acesta, îmbrăcat ca Sparrow, cu un papagal viu pe umăr, pentrua fi recunoscut de oameni!

Modifică Setările