Gossip

Johnny Depp, infidel lui Amber Heard?

Johnny Depp, infidel lui Amber Heard?

attends the premiere of Disney's "Alice Through The Looking Glass at the El Capitan Theatre on May 23, 2016 in Hollywood, California.

Divorţul lor a fost unul care ne-a luat prin surprindere. De când au anunţat că se despart, toată lumea a încercat să găsească o explicaţie pentru neînţelegerile din căsnicia lor, mai ales că tot timpul au dat senzaţia unui cuplu fericit. O sursă susţine că Johnny i-ar fi fost infidel Ei bine, acum a apărut o teorie cum că Johnny Depp i-ar fi fost infidel soţiei sale şi de aceea s-au certat atât de aprig aceştia. Nu ştim cât de adevărată este această informaţie, fiind făcută publică de către o sursă citată de E! News, însă dacă ar fi confirmată am înţelege mai uşor ruptura relaţiei. ”A fost cauza unei dispute mari”, a declarat respectiva sursă.

”Johnny şi-a petrecut noaptea în oraş, iar Amber a avut senzaţia că soţul ei a fost cu cineva. L-a întrebat, iar el a explodat, a început să ţipe la ea, să alerge după ea pe scări, iar Amber era cu adevărat speriată”, a mai povestit acea persoană.

Contactat pentru un răspuns, purtătorul de cuvânt al actorului a declarat că nu vrea să facă niciun fel de comentariu pe baza acestui subiect.

Modifică Setările