News

Johnny Depp, la un pas de sinucidere: „Nu mai suportam durerea“

Johnny Depp, la un pas de sinucidere: „Nu mai suportam durerea“

Are milioane de fani în întreaga lume, este actor şi cântăreţ, însă a ajuns aproape de faliment. Johnny Depp şi-a distrus viaţa, însă spune că nu este singurul vinovat. Mai mult decât atât, are procese cu mai mulţi apropiaţi, pentru a recupera o parte din banii pierduţi.

Recent, artistul a acordat un interviu în exclusivitate revistei Rolling Stone: „Aţi venit ca să aflaţi adevărul? Înainte de toate, să bem puţin vin“, a început Johnny Depp înterviul care a durat nu mai puţin de 72 de ore! Timp în care actorul nu doar că a băut, dar a şi fumat ţigări din tutun şi haşiş.

După cum a spus-o chiar el, Johnny Depp a fost mai sincer ca niciodată şi a vorbit despre depresie, droguri şi problemele cu banii. Din câte se pare, actorul şi-a pierdut aproape toată averea, care la un moment dat se ridica la aproximativ 650 de milioane de dolari. Din punctul său de vedere, de vină sunt managerii lui de la The Management Group, care l-au consiliat şi au avut grijă de toţi banii lui. Johnny Depp chiar i-a dat în judecată pe aceştia şi le cere despăgubiri de 25 de milioane de dolari: „Dacă trebuia să semnez acte, le semnam fără să le citesc. Nu stăteam să văd ce fac ei, pentru că am încredere în oameni. Acum mă uit bine la tot ce semnez“.

Johnny Depp spune că habar nu avea că are datorii la statul american şi că tot cei care îi gestionau banii trebuiau să-l anunţe de acest lucru: „Dacă ştii că n-ai plătit taxele către guvernul american, atunci ştii şi că cineva te urmăreşte şi-ţi dă o citaţie. După care te duci la puşcărie, dacă tot nu plăteşti“. Datoria pe care o are către Guvernul Statelor Unite se ridică la aproape 6 milioane de dolari.

Referitor la terminarea banilor pe care i-a câştigat de-a lungul carierei, actorul a recunoscut că obiceiurile lui extravagante l-au făcut să piardă mulţi bani, dar şi bunătatea lui. El a spus că foarte mulţi bani s-au dus pe întreţienrea fostei lui soţii, Vanessa Paradis, a copiilor pe care îi au împreună, dar şi pe întreţinerea restului familiei pe care o are: „Băiatul meu a aflat de la şcoală că tatăl lui a pierdut toţi banii. Nu-i corect ca alţi copii să-i spună asta. Membrii familiei mele au crezut că o să am grijă de ei toată viaţa. Nu le-am promis aşa ceva. Mama a fost cel mai rău om pe care l-am cunoscut. Managerii mei trebuiau să le suspende cardurile tuturor rudelor, când aceştia cheltuiau prea mult. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar pentru asta plătesc acum“.

Managerii pe care dă vina actorul se apără afirmând că Johnny Depp făcea cheltuieli fără să se gândească la repercursiuni şi că a făcut o investiţie proastă atunci când şi-a cumpărat o fermă doar pentru a avea propriul vin pe care să-l bea. „Vinul nu este o investiţie dacă îl bei imediat după ce îl faci. Cheltuia în jur de 30.000 de euro lunar doar pe vinuri“, au spus cei de la The Management Group. Răspunsul actorului a fost unul ironic: „Mă insulţi dacă spui că beam vin de 30.000 de dolari pe lună. Plăteam mai mult“.

Johnny Depp a afirmat că cel mai greu moment a fost atunci când s-a despărţit de Amber Heard şi aceasta i-a luat aproape toată averea. Totul s-a întâmplat deoarece el nu a vrut să semneze un contract prenupţial, aşa cum i-au sugerat toţi apropiaţii. „Am ajuns atât de jos unde nu credeam că aş putea ajunge. Pasul următor a fost să-mi spun: «O să ajungi undeva cu ochii deschişi şi vei pleca cu ei închişi». Nu mai puteam suporta durerea în fiecare zi. Am încercat să înţeleg ce am făcut ca să merit aşa ceva. Am vrut să fiu bun cu oricine, să ajut pe oricine, să fiu sincer cu toţi. Adevărul este cel mai important pentru mine. Şi totuşi mi s-au întâmplat toate astea“, a încheiat actorul.

Modifică Setările