News

Johnny Depp nu-i mai dă niciun ban lui Amber Heard. Iată de ce!

Johnny Depp nu-i mai dă niciun ban lui Amber Heard. Iată de ce!

Cuplul sexy şi stylish, în aprilie 2014

Acum câteva luni, Johnny Depp şi Amber Heard au ajuns la o înţelegere în ceea ce priveşte separarea lor legală. Pe atunci, actorul se angaja să-i dea lui Amber 6,8 milioane de dolari, dacă aceasta renunţa la acuzaţiile de violenţă domestică şi facilita separarea. Bani pe care actriţa se angaja, la rându-i, să-i doneze în scopuri caritabile. Depp refuză să-i dea banii promişi lui Amber, pe motiv că aceasta ar fi încălcat termenii înţelegerii lor Potrivit DailyMail, acum, Johnny Depp refuză să-i mai banii lui Amber pe motiv că aceasta a încălcat termenii înţelegerii lor. Se pare că aceasta este furios pe fosta lui soţie, căci ar fi făcut public anumite comentarii care-l priveau şi că ar fi redactat o scrisoare deschisă despre violenţă domestică, lucru care iarăşi contravine înţelegerii lor.

Astfel, Depp, care iniţial a plătit 100.000 de dolari către două organizaţii caritabile, acum refuză să mai plătească diferenţa de milioane de dolari, pe care a promis că i-o dă lui Amber.

Desigur, Amber nu stă cu mâinile în sân în toată această perioadă, acţionându-l în instanţă deja pe fostul soţ, pentru a-l forţa să facă plata restantă. De asemenea, actriţa mărturiseşte că fostul soţ nu i-a dat încă acces la fosta ei reşedinţă pentru a-şi lucrurile rămase acolo, dar şi faptul că maşina ei, un Range Rover, nu este încă pe numele ei.

Modifică Setările