News

Johnny Depp, surprins fumând o ţigară suspectă!

Johnny Depp, surprins fumând o ţigară suspectă!

West Hollywood, CA - *EXCLUSIVE* - Actor Johnny Depp was spotted smoking a very suspicious looking 'cigarette' behind Craig's restaurant in West Hollywood. Pictured: Johnny Depp BACKGRID USA 18 SEPTEMBER 2017 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

De când cu divorţul de Amber Heard, Johnny Depp a intrat într-un con de umbră. Asta deşi, între timp, a avut loc premiera unui nou film ”Piraţii din Caraibe”, peliculă pe care era nevoit s-o promoveze. Culmea e că şi proprietăţile sale au început să se împuţineze în această perioadă, actorul decizând să vândă multe dintre ele. Însă, nu despre aceste aspecte ale vieţii sale e vorba acum, ci de o apariţie suspectă, de zilele trecute.

foto: hepta

Fuma în spatele restaurantului în care lua masa cu prietenii

Se-ntampla chiar ieri noapte, pe când actorul se afla în restaurantul în care merg toate celebrităţile de la Hollywood, respectiv Craig`s. Acolo, un paparazzo vigilant a reuşit să-l surprindă pe celebrul actor într-o ipostază dubioasă. Deşi flancat de bodyguarzi, paparazzo-ul a surprins în imagini faptul că Johnny pufăia de zor la o ţigară cel puţin suspectă.

Ţigara părea suspectă

Evident, imaginile indică, după forma ţigării, dar şi modul în care o ţinea actorul, că n-ar fi vorba tocmai de o ţigară normal. Ci una… specială! Una care dă dependenţă şi care i-a adus pe mulţi dintre actorii de la Hollywood pe calea pierzaniei. Sperăm doar să nu fie şi cazul lui Johnny Depp…!

Amintim că, deşi a ieşit din lumina reflectoarelor, actorul n-a părăsit platourile de filmare. Johnny Depp filmează în prezent la peliculele ”Fantastic Beast and where to find them 2”, ”Sherlock Gnomes” şi ”Richard says goodbye”. De asemenea, de curând, a încheiat filmările la peliculele ”London Fields”, ”LAbrinth” şi ”Crima din Orient Express”, care se află deja în post-producţie. În plus, are şi două proiecte cinematografice anunţate, la care nu a început filmările: ”The Invisible Man” şi ”The libertine”. Va fi, aşadar, un an ocupat!

Modifică Setările