News

Johnny Depp vs. Brad Pitt. Cine a fost afectat mai mult de divorţ?

Johnny Depp vs. Brad Pitt. Cine a fost afectat mai mult de divorţ?

Divorţul a lăsat o amprentă adâncă asupra vieţilor lor. Dar şi a look-ului celor două sex simboluri. Sunt atât de afectaţi sau doar se transformă?

The new look

Nu credem că îl vom vedea vreodată la dezalcoolizare. Actorul consumă în această perioadă mai multe sticle preţioase de vin ca oricând.

Aşa a fost surprins Johnny pe 28 martie, plecând de la restaurantul Gjelina din Los Angeles. Diferenţa faţă de look-ul afişat în Piraţii din Caraibe este evidentă.

Rehab. Prin comparaţie, Brad a luptat serios cu dependenţele lui de alcool, medicamente şi marijuana, încheind la începutul acestui an o cură de dezintoxicare.

Şi aşa a fost surprins Brad cam în aceeaşi perioadă. Nu ştim care e mai „pană“ pe cântar dintre cele două sex simboluri. Însă Brad a slăbit într-un ritm mai alert.

 Ce l-a lovit

Furtuna numită Amber Heard – cu un divorţ pe care nu doar că nu l-am văzut venind. Nu ne-am fi gândit nicicând că între Amber şi Johnny s-ar putea isca un război atât de urât – cu acuzaţii de violenţă din partea ei, însoţite şi de o poză cu ea învineţită. Poate dacă ar fi fost doar atât, Depp ar fi avut acum câteva kilograme în plus. Dar în februarie, actorul şi-a dat în judecată managerii, acuzându-i că l-au furat cu 2,5 milioane de dolari. Firma în cauză – TMG Management Group – a depus o contraplângere, susţinând că actorul a dus o viaţă ultraextravagantă – dând exemplul unor cheltuieli de 30.000 de dolari pe lună doar pe vinuri.

Divorţul de Angelina Jolie, care comportă o similaritate cumva stranie cu cel al lui Johnny – Brad fiind la rândul lui acuzat de violenţă de către consoartă. În acest caz, însă, de violenţă împotriva unuia dintre cei şase copii ai lor. Apropiaţii spun că starul suferă acum în secret, stând închis în studioul de sculptură pe care şi l-a amenajat în L.A. Acolo lucrează până la orele dimineţii la un proiect artistic, ascultând balade de inimă frântă. Totuşi, spre deosebire de Johnny, Brad stă mai bine la capitolul idilelor post-divorţ. I s-au pus în seamă o tentativă de relaţie cu Kate Hudson, dar şi un flirt cu Sienna Miller, care joacă în filmul produs de el, The Lost City of Oz.

 Ce planuri are

O mulţime de proiecte noi. Se vede treaba că Johnny vrea să se refacă graţie terapiei prin muncă. Are în lucru nu mai puţin de nouă pelicule, printre care Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales şi Fantastic Beasts and Where to Find Them 2.

La acest capitol, în schimb, am putea spune că Brad Pitt pierde în faţa lui Johnny, având în această perioadă doar trei proiecte în lucru, printre care pelicula World War Z 2.

Ce face ex-a

Amber Heard s-a distrat până a găsit un bărbat pe cât de bogat şi-l dorea. Abia acum, împreună cu Elon vrea copii.

Amber a primit frumoasa sumă de 7 milioane de dolari după divorţ - pe care i-a donat în scop caritabil. Credem şi noi, de vreme ce acum se relaxează în braţele mogulului tech Elon Musk, boss-ul Tesla. Mai mult, pe 18 aprilie, tatăl actriţei de 30 de ani ne-a înştiinţat că Amber şi-ar dori să se mărite şi să-şi facă o familie alături de Elon. Ouch, Johnny!

Responsabilă. Următorul bărbat din viaţa sa va trebui să se împace de minune cu copiii ei.

Ai fi zis că, spre deosebire de Amber, Angie preferă să joace rolul mamei perfecte pentru cei şase copii ai săi, dar ce să vezi? Presa a scris că ar exista deja un bărbat misterios cu care ar fi început o idilă în Cambodgia. În plus, actriţa s-a mutat la casă nouă - o vilă dintr-o comunitate privată din California, cumpărată cu 25 de milioane de dolari, în care va locui alături de copii.

foto: guliver/getty images/rex features/hepta