News

Jojo a făcut publică prima fotografie cu micuţa

Jojo a făcut publică prima fotografie cu micuţa

Actriţa s-a externat şi a povestit despre primele zile petrecute cu fiica sa,

Jojo si fiica sa, Zora 2

La o săptămână de când a născut-o pe fetiţa sa, Zora, Jojo arată foarte bine, iar fericirea i se poate citi pe chip. Astăzi, ea şi-a dus acasă micuţa.

De cum au ajuns în căldura căminului, Jojo a scris câteva rânduri pe blogul personal, unde a ataşat şi primele instantanee realizate cu fiica sa şi a lui Paul Ipate, în drum spre casă.

"După cum vă imaginaţi probabil, am ajuns în sfârşit acasă. Nu am mai scris nimic în ultimele zile pentru că au fost atât de pline de soare încât mi le-am petrecut zâmbind. :) Ne simţim bine şi eu, şi zânuţa", şi-a început ea articolul, intitulat "Fericirea are gene lungi".

"Experienţa căpătată cu Achim a fost de mare ajutor şi parcă m-am organizat ceva mai bine decât prima oară. Dacă vă întrebaţi cum ne-am petrecut zilele astea o să vă răspund: zâmbind. Zora a zâmbit încă din prima zi. ? Serios. Are un zâmbet dulce de vată de zahăr şi ghiduş, aşa, că de zânuţă.
Întâlnirea dintre ea şi Achim ne-a făcut pe toţi să avem ochii plini de lacrimi de fericire. A fost cea mai frumoasă imagine pe care am văzut-o până acum în toată viaţa mea.
Am fost emoţionată de la început până în această clipă şi pot să vă spun cu mâna pe inimă că trăiesc într-o emoţie continuă. Dumnezeu a pictat-o pe Zora în cele mai frumoase culori şi apoi a adus-o în viaţa noastră. Fericirea are gene lungi şi mă priveşte atent pe sub ele", a mai scris frumoasa mămică, plină de emoţie.

"Vă rog să mă înţelegeţi de ce nu postez încă nicio poză cu zânuţa. Are numai 7 zile. Şi vreau să îmi protejez copiii cât mai mult de tot asaltul media", a explicat Jojo lipsa unor fotografii relevante cu Zora.

Jojo si fiica sa, Zora

Modifică Setările