Vedete

Jojo a făcut testul pentru coronavirus. Şi ea a intrat în contact cu Marcel Pavel: "Am trăit emoţii mari"

Jojo a făcut testul pentru coronavirus. Şi ea a intrat în contact cu Marcel Pavel: "Am trăit emoţii mari" camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Jojo a mers la spital şi a făcut testul pentru coronavirus după ce a intrat în contact cu Marcel Pavel în emisiunea unde sunt colegi, la Antena 1, în show-ul 'Te cunosc de undeva'. Actriţa s-a temut pentru copiii ei. 

Andrei Ştefănescu şi Marcel Pavel sunt deja internaţi la Spitalul "Matei Balş" din Capitală deoarece au fost infectaţi cu coronavirus. Şi Jojo, colega lor de platou, a intrat în contact cu ei şi a fost nevoită să facă testul pentru coronavirus. A avut mari temeri deoarece are copii mici, cu care a stat în fiecare zi, s-a gândit la sănătatea lor înainte de toate. 

Din fericire, rezultatul testului a fost negativ: "Zilele acestea am trăit emoţii mari. Am avut însă un noroc imens, atât pentru copii cât şi pentru noi, că testul meu Covid a ieşit negativ. Cu răbdare şi credinţă însă, o să depăşim împreună şi perioada această. Le doresc multă sănătate tuturor colegilor şi prietenilor mei. La @tecunoscdeundeva.oficial s-a creat o echipa foarte făînă şi in sezonul asta şi suntem uniţi. Cu siguranţă totul va fi bine."

Filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva!, unde Andrei Ştefănescu şi Marcel Pavel sunt colegi, au fost suspendate. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 şi siguranţa angajaţilor şi a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate şi trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Vedetele vor reveni pe platouri după perioada de carantinare.

Foto: Facebook

Modifică Setările